Η εξομολόγηση της Μελάνια για τον Τραμπ: Κουτσομπολιά οι «αταξίες» του, δεν συμφωνώ πάντα με τα tweets του

Η εξομολόγηση της Μελάνια για τον Τραμπ: Κουτσομπολιά οι «αταξίες» του, δεν συμφωνώ πάντα με τα tweets του

Πότε της ζήτησε συγγνώμη ο πρόεδρος των ΗΠΑ - Γιατί φόρεσε το πράσινο μπουφάν με τη φράση «I really don't care, do you?» - Τι απάντησε για το ενδεχόμενο νέας υποψηφιότητας του Τραμπ

melania-donald_main01
Σε συνέντευξη-εξομολογηση για όσα έχει ζήσει τους τελευταίουες μήνες ως «πρώτη κυρία των ΗΠΑ» προχώρησε η Μελάνια Τραμπ στο ABC.

Όπως ήταν αναμενόμενο η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ ρωτήθηκε για τις «αταξίες» του Αμερικανού προέδρου και τη δημοσιότητα που αυτές έχουν πάρει από τη στιγμή που βρέθηκε στο Λευκό Οίκο απαντώντας ότι «έχω αρκετά σημαντικότερα πράγματα να κάνω».

«Καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αρέσκονται στο να κάνουν υποθέσεις και τα μέσα ενημέρωσης αγαπούν να κάνουν το ίδιο για το γάμο μας και να ανακυκλώνουν τα κουτσομπολιά. Αλλά καταλαβαίνω ότι τα κουτσομπολιά φέρνουν πωλήσεις για περιοδικά και εφημερίδα και δυστυχώς ζούμε σε αυτό τον κόσμο σήμερα» σχολίασε η Μελάνια.

Ο δημοσιογράφος του ABC επέμεινε: «τον αγαπάτε τον σύζυγό σας;». «Ναι, είμαστε καλά, ναι» ήταν η απάντηση της Μελάνια στη σειρά αυτή των ερωτήσεων στην οποία ήταν εμφανής η ενόχλησή της.

Στην ερώτηση αν οι ιστορίες με τη Στόρμι Ντάνιελς και τις άλλες «αταξίες» του Τραμπ έχουν επηρεάσει το γάμο τους, η Μελάνια απάντησε ότι «δεν με απασχολούν (σ.σ. αυτές οι ιστορίες). Είμαι μητέρα και πρώτη κυρία και έχω πολύ σημαντικότερα πράγματα να σκεφτώ και να κάνω». «Οι φήμες σας έχουν πληγώσει;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με την κυρία Τραμπ αρχικά να κάνει μια παύση και στη συνέχεια να απαντά «ο κόσμος των ΜΜΕ κάνει υποθέσεις. Ναι, ασφαλώς δεν ήταν πάντα ευχάριστα. Αλλά ξέρω τι είναι σωστό και τι λάθος, τι είναι αλήθει και τι ψέματα».

'I have more important things to think about' says Melania Trump of Donald's alleged affairs
Κλείσιμο


Αποκάλυψε, ωστόσο, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ της ζήτησε συγγνώμη μια φορά όταν ήρθε στη δημοσιότητα η συνέντευξή του Τραμπ στο Access Hollywood στην οποία έκανε σεξιστικά σχόλια για γυναίκες.

Η Μελάνια Τραμπ είπε, επίσης, ότι αγαπά την Ουάσινγκτον. «Μου αρέσει να ζω εκεί. Και έχω κάνει τον Λευκό Οίκο σπίτι - για τον γιο μας και τον σύζυγό μου - και μας αρέσει να ζούμε στο Λευκό Οίκο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που υπηρετούμε το μεγάλο μας έθνος».

Η ίδια επιτέθηκε σε οργανισμούς - χωρίς να τους κατονομάσει - που βάζουν εμπόδια στο φιλανθρωπικό της έργο λόγω των πολιτικών που ασκεί ο σύζυγός της. «Είναι λυπηρεό να βλέπεις οργανισμούς και ιδρύματα στα οποία θέλω να συμμετέχω να επιλέγουν να μην το κάνουν λόγω της προεδρίας. Και νοιώθω ότι επιλέγουν την πολιτική από το να προσφέρουν βοήθεια». Όταν, όμως, κλήθηκε να διευκρινίσει σε ποιους αναφέρεται, η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είπε «δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτοί γνωρίζουν ποιοι είναι. Δεν θέλω να τους ξεμπροστιάσω αλλά γνωρίζω ποιοι είναι».

Η Μελάνια Τραμπ ρωτήθηκε και για το διάσημο πια μπουφάν με τη φράση «I really don't care, do you?» που φόρεσε κατά την επίσκεψή της στο Τέξας για να συναντήσει παιδιά μεταναστών που είχαν χωριστεί από τους γονείς τους στα αμερικανικά σύνορα. «Το φόρεσα για τον κόσμο και τα μέσα ενημέρωσης της αριστεράς που μου ασκούν κριτική. Ήθελα να τους δείξω ότι δεν με νοιάζει. Μπορείς να σχολίαζεις ό,τι θέλεις αλλά αυτό δεν θα με σταματήσει να κάνω αυτό που νιώθω σωστό. Ναι ήταν ένα μήνυμα. Θα προτιμούσα να επικεντρώνονται σε αυτό που κάνω και στις πρωτοβουλίες μου και όχι στο τι φοράω. Προφανώς και δεν το φόρεσα για τα παιδιά. Το φόρεσα τόσο πηγαίνοντας όσο και επιστρέφοντας από το Τέξας γιατί είδα πόσο παθιάστηκαν τα ΜΜΕ με αυτό».

jacket-melania1


Η σύζυγος του Ντοναλντ Τραμπ άφησε, επίσης, ανοιχτό το ενδεχόμενο ο σημερινός πρόεδρος των ΗΠΑ να βάλει υποψηφιότητα και για δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο. «Πιστεύω ότι κάνει καταπληκτική δουλειά για το έθνος. Και θέλω οι Αμερικανοί να πετυχαίνουν. Οπότε ό,τι και αν αποφασίσει, θα τον στηρίξω».

Στην ερώτηση αν ασκεί κάποιου είδους σημαντική επιρροή στον Τραμπ, η Μελάνια απάντησε ότι «εγώ του δίνω τις ειλικρινείς συμβουλές μου. Και μετά κάνει αυτό που θέλει.

Ωστόσο εκφράζει τη διαφωνία της με ορισμένες από τις αναρτήσεις του Τραμπ στο Twitter. «Δεν συμφωνώ πάντα με ό,τι αναρτά. Αλλά οι πράξεις του είναι οι πράξεις του. Εγώ θα είμαι πάντα μαζί του με κριτική διάθεση. Και όσοι κάνουν cyber bullying δεν θα με σταματήσουν από το να κάνω ό,τι είναι σωστό για να βοηθήσω τα παιδιά και τις επόμενες γενίες».

Όσον αφορά τα αισθήματα που έχει η ίδια για την ζωή της ως «πρώτη κυρία των ΗΠΑ» η Μελάνια Τραμπ αποκαλύπτει ότι έχει τον ίδιο στενό κύκλο με αυτόν που είχε πριν μετακομίσει στην Ουάσινγκτον προσθέτοντας ότι δεν νιώθει φυλακισμένη. «Μου αρέσει η ζωή ως πρώτη κυρία και δεν θα κρατήσει για πάντα. Είναι μια πολύ ειδική περίοδος» προσθέτει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης