Κινέζα έφτιαξε νυφικό με... 40 τσουβάλια τσιμέντου

Κινέζα έφτιαξε νυφικό με... 40 τσουβάλια τσιμέντου

Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, δεν μπορείς παρά να φτιάξεις λεμονάδα

tsouvalia
Όταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, δεν μπορείς παρά να φτιάξεις λεμονάδα, λέει μια παλιά αγγλική παροιμία.

Την σκέψη αυτή φαίνεται να ενστερνίζεται απόλυτα μια 28χρονη γυναίκα στην Κίνα, η οποία δεν είχε στην διάθεσή της λεμόνια αλλά... τσουβάλια, και αποφάσισε να φτιάξει με αυτά ένα φανταστικό νυφικό.

Η Tan Lili, μια νεαρή αγρότισσα στην περιοχή Λονγκνάν, αποφάσισε πρόσφατα να ανακαινίσει το σπίτι όπου διαμένει με τον σύζυγό της. Οι συσκευασίες από το τσιμέντο που χρησιμοποιήθηκε για τις επισκευές βρίσκονταν πεταμένες έξω στην αυλή, όταν η 28χρονη ξαφνικά τις αντίκρυσε και αμέσως άναψε ένα «λαμπάκι» στο μυαλό της.

tsouvalia-2


Η ταλαντούχα νεαρή αποφάσισε να ράψει ένα νυφικό χρησιμοποιώντας αυτό το αναπάντεχο υλικό και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Περήφανη, δημοσίευσε ένα κλιπ όπου επιδείκνυε το νυφικό της στα τοπικά social media, και αμέσως το βίντεο έγινε viral.

Η Tan, που παράτησε τις σπουδές της στα 18 για να παντρευτεί και να βοηθήσει στις αγροτικές δουλειές της οικογένειας, συνηθίζει να φτιάχνει φορέματα και ρούχα με αντισυμβατικά υλικά, όπως χορτάρι και πεταμένα πλαστικά.

Παρά την επιτυχία που έχουν πάντως οι δημιουργίες της στα social media, η ίδια δεν σκέφτηκε ποτέ να παρατήσει το χωριό της για να ακολουθήσει καριέρα σχεδιάστριας, αφού δηλώνει απόλυτα ευτυχισμένη με τη ζωή της όπως είναι σήμερα.

Creative woman makes wedding dress with 40 CEMENT BAGS
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης