Αγνοείται Γερμανός σταρ της ποπ στον Καναδά

Αγνοείται Γερμανός σταρ της ποπ στον Καναδά

Ο Daniel Kueblboeck πραγματοποιούσε κρουαζιέρα από το Αμβούργο στη Νέα Υόρκη - Τα ίχνη του 33χρονου χάθηκαν στις ακτές της περιοχής Newfoundland, στον Καναδά

german
Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του Γερμανού σταρ της ποπ Daniel Kueblboeck έχουν στήσει οι καναδικές και οι γερμανικές αρχές, καθώς ο νεαρός μουσικός αγνοείται από την Κυριακή, μετά την πτώση του στη θάλασσα από τουριστικό πλοίο.

Ο 33χρονος βρισκόταν μαζί με την παρέα του σε κρουαζιερόπλοιο στις ακτές της περιοχής Newfoundland, πραγματοποιώντας το ταξίδι από το Αμβούργο, στη Νέα Υόρκη. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο νεαρός ποπ σταρ εξαφανίστηκε. Η αναζήτησή του στο πλοίο δεν απέδωσε καρπούς και ως εκ τούτου, άπαντες υπέθεσαν ότι έπεσε στη θάλασσα.

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Aida Cruises, δήλωσε ότι ο καπετάνιος και το πλήρωμα συνεργάζονται απόλυτα με τις αρχές και ειδικότερα την ακτοφυλακή, προκειμένου να εντοπιστεί ο Daniel Kueblboeck και να απαντηθούν τα πολλά ερωτηματικά που έχουν προκληθεί.

Οι αρχές δεν αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο και διεξάγουν έρευνα προς κάθε κατεύθυνση.

Κλείσιμο
Ο 33χρονος είχε αναδειχθεί νικητής σε διάφορα talent show, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε ενεργοποιηθεί και στο χώρο της υποκριτικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης