Ο Βρετανός πρεσβευτής στην Μόσχα Λάουρι Μπρίστοου κατά την διάρκεια της συνάντησης που είχε σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, στο οποίο κλήθηκε, δήλωσε ότι το Λονδίνο δεν θα δώσει τα δαχτυλικά αποτυπώματα των δύο ανδρών που θεωρούνται ύποπτοι για την απόπειρα δολοφονίας του Ρώσου πρώην κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια. Την δήλωση αυτή έκανε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.
«Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε από τον Βρετανό πρεσβευτή στην Μόσχα να δώσει τα δαχτυλικά αποτυπώματα των δύο ανδρών, του οποίους το Λονδίνο θεωρεί υπόπτους που εμπλέκονται στην υπόθεση Σκριπάλ και τους οποίους συνέδεσαν με την Ρωσία» δήλωσε η Ζαχάροβα και προσέθεσε ότι «ο Βρετανός πρεσβευτής δήλωσε ότι η βρετανική πλευρά δεν θα δώσει αυτά τα στοιχεία».
Η Ζαχάροβα, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Echo Moskvi (Ηχώ της Μόσχας) δήλωσε ότι η βρετανική πλευρά αρνήθηκε να απαντήσει στο αίτημα της ρωσικής πρεσβείας στο Λονδίνο, να την ενημερώσουν με στοιχεία για τους υπόπτους. «Όταν οι διπλωμάτες μας επιχείρησαν να θέσουν ερωτήματα σε σχέση με τις πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν, η βρετανική πλευρά δεν έδωσε καμία απάντηση» δήλωσε η Ζαχάροβα.
Αν θέλεις περισσότερο καλοκαίρι, θέλεις SEAJETS γιατί ξέρεις ότι θα φτάσεις γρήγορα και άνετα στον προορισμό σου για να ζήσεις συναρπαστικές, αξέχαστες εμπειρίες.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.