Η Τουρκία μεταφέρει άρματα μάχης στη Συρία

Idlib_2

Συνολικά, οκτώ φορτηγά φορτωμένα με άρματα μάχης και οβιδοβόλα Howitzer περνούσαν από το Κιλίς προς την περιοχή Ελμπεϊλί στα συριακά σύνορα

Η Τουρκία ανέπτυξε περισσότερα στρατιωτικά οχήματα στη νοτιοανατολική επαρχία Κιλίς κοντά στα σύνορα της Συρίας τον Αύγουστο.

Συνολικά, οκτώ φορτηγά φορτωμένα με άρματα μάχης και οβιδοβόλα Howitzer περνούσαν από το Κιλίς προς την περιοχή Ελμπεϊλί στα συριακά σύνορα.

Τα στρατιωτικά οχήματα μεταφέρθηκαν με μέτρα ασφαλείας σε στρατεύματα στη συριακή πλευρά των συνόρων, σύμφωνα με μια πηγή που μίλησε υπό τον όρο της ανωνυμίας λόγω περιορισμών στην ομιλία με τα ΜΜΕ, ανέφερε η τουρκική Hürriyet.

Οι πηγές ασφαλείας ανέφεραν στη Hürriyet ότι τα τανκ τύπου M-60 αποστέλλονταν στα σύνορα ως μέρος του σχεδίου έκτακτης ανάγκης της Άγκυρας για να περιορίσει ένα νέο κύμα προσφύγων από μία επικείμενη επίθεση του συριακού καθεστώτος στην Ιντλίμπ, παρέμεινε ως ένα από τα τελευταία οχυρά της αντιπολίτευσης.

Τα τανκ είναι επίσης εξοπλισμένα με συστήματα παρακολούθησης κοντινών αποστάσεων για την παρακολούθηση των μεταναστευτικών κινήσεων.

Η Τουρκία διεύρυνε το στρατόπεδο προσφύγων Atme στη συριακή πλευρά των συνόρων και ενίσχυσε τους 12 σταθμούς παρατήρησής της στην Ιντλίμπ, πριν από την επικείμενη μάχη.

Τα Ηνωμένα Έθνη ανησυχούν ότι η επίθεση θα μπορούσε να αναγκάσει 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους να μετακινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα.

Μια επίθεση είναι πιθανό να γίνει πρώτα τις νοτιοδυτικές πεδιάδες Ιντλίμπ και αλ-Γκαμπ, οι οποίες έχουν θέα στην παράκτια περιοχή όπου η Ρωσία διαθέτει τις στρατιωτικές και ναυτικές της βάσεις. Ένα άλλο μέτωπο για την επίθεση είναι από το νότο και νοτιοανατολικά, το οποίο θα αποκαταστήσει τον κυβερνητικό έλεγχο πάνω σε έναν ουσιαστικό αυτοκινητόδρομο που τρέχει μεταξύ των μεγάλων πόλεων της Συρίας.

Η περιοχή, που ελέγχεται από τους αντάρτες από το 2015, έχει στοχευθεί από κυβερνητικές και ρωσικκές δυνάμει επί μήνες, καθιστώντας τις υποδομές της, τα σχολεία και τα νοσοκομεία διαλυμένα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Τάκης

Και μετά οι ανόητοι της Ευρώπης και κυρίως του Ελλαδιστάν θα παρακολουθούν τον σουλτάνο να απειλεί με τσουνάμι ανθρώπων και 2,5 εκ. πρόσφυγες να εισέρχονται στα εδάφη της

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

nissan-leaf-teaser

Η Nissan κατέβαλε «τεράστια ποσά» για τις κατοικίες του Κάρλος Γκόσν, σε τέσσερις πόλεις στον κόσμο, όπου δεν υπήρχαν επιχειρησιακές εργασίες της ιαπωνικής εταιρείας, ανέφερε ο ιαπωνικός τηλεοπτικός σταθμός NHK

woman

Η υπουργός Οικογένειας στη Γερμανία τόνισε την ανάγκη να βελτιωθούν περαιτέρω οι υπηρεσίες στήριξης στα θύματα ενδοοικογενειακής βίας, καθώς περίπου 80% των περιπτώσεων εκτιμάται ότι δεν καταγγέλλονται ποτέ

sudan

Σύμφωνα με την οργάνωση για τα δικαιώματα των παιδιών Plan International, για το κορίτσι έκαναν προσφορά πέντε άνδρες, μερικοί από τους οποίους, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, ήταν υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι της χώρας της

australia

Το ταξίδι των 727 χιλιομέτρων που θα διανύσει ο θαρραλέος Αυστραλός θα διαρκέσει συνολικά περίπου έναν μήνα και ξεκίνησε με αφορμή την απόφαση του Scott Morrison να μεταφέρει την αυστραλιανή πρεσβεία στο Ισραήλ, από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ, όπως έχουν κάνει και οι ΗΠΑ