Σάλος στην Κίνα: Νηπιαγωγείο καλωσόρισε τους μαθητές του με... σόου pole dancing!

Σάλος στην Κίνα: Νηπιαγωγείο καλωσόρισε τους μαθητές του με... σόου pole dancing!

Το βίντεο που δείχνει την νεαρή γυναίκα να δίνει παράσταση στο νηπιαγωγείο Xinshahui  έγινε viral με πάνω από 5 εκατομμύρια views - Η διευθύντρια που είχε τη φαεινή ιδέα απολύθηκε

pole
Σάλο προκάλεσε η επιλογή μίας διευθύντριας νηπιαγωγείου να προσκαλέσει... pole dancers για να καλωσορίσει τους μαθητές στη νέα σχολική χρονιά. Έντρομοι οι γονείς αντίκρυσαν τις νεαρές γυναίκες να στριφογυρίζουν πάνω στον στύλο σαν επαγγελματίες στρίπερ μπροστά στα μάτια εκατοντάδων μαθητών.

Η διευθύντρια του σχολείου, η οποία και απολύθηκε μετά τη φαεινή ιδέα που είχε, ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή της, λέγοντας ότι το μόνο που ήθελε ήταν να δώσει μία «ατμόσφαιρα» στους γονείς και τα παιδιά. Ωστόσο, εκπαιδευτικοί ανέφεραν ότι δεν ήταν ακατάλληλο διά ανηλίκους το θέαμα και την απέπεμψαν με συνοπτικές διαδικασίες.

Το βίντεο που δείχνει την νεαρή γυναίκα να δίνει παράσταση στο νηπιαγωγείο Xinshahui της Κίνας έγινε viral με πάνω από 5 εκατομμύρια views. Οι χορεύτριες λίκνίστηκαν πάνω στον στύλο, ενώ χόρεψαν και με βεντάλιες. 

Pole dance show at Chinese kindergarten angers parents


Οι απίστευτες αυτές σκηνές έλαβαν χώρα τη Δευτέρα στο άνοιγμα του σχολείου για το νέο σχολικό έτος, στην πόλη Σενζέν της Κίνας.

Κλείσιμο
Σε ανακοίνωσή της η διευθύντρια παραδέχθηκε την απόφαση να φιλοξενήσει ένα σόου pole dancing για 100 γονείς και σχεδόν 500 παιδιά μεταξύ 3 και 6 ετών. Είπε ακόμη ότι πέρα από αυτό το σόου, άλλες παραστάσεις για την έναρξη της σχολικής χρονιάς συμπεριελάμβαναν παραδοσιακούς κινεζικούς χορούς και μία συναυλία τζαζ.

Παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη, απολύθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης