Ρώσος δικαστής παραιτήθηκε για ένα βίντεο που τον δείχνει να ψωνίζει με μια γυμνή ξανθιά

naked-blond

Ο ίδιος, πάντως, υποστηρίζει ότι πρόκειται για πλεκτάνη

Στην παραίτηση ενός Ρώσου δικαστή οδήγησε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που φέρεται να τον δείχνει να ψωνίζει σαμπάνια από ένα βενζινάδικο έχοντας στο πλευρό του μια εντελώς γυμνή ξανθιά γυναίκα.

Το βίντεο που φέρεται να απεικονίζει τον Γιούρι Μακάροφ, ξεκινά με ένα SUV να παρκάρει μπροστά από το μίνι μάρκετ ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων.

Από το αυτοκίνητο κατεβαίνουν δύο άτομα: μια εντελώς γυμνή ξανθιά γυναίκα και ένας άνδρας που την καταγράφει με το κινητό του.

Στη συνέχεια του βίντεο η γυναίκα μπαίνει στο μίνι μάρκετ από το οποίο αγοράζει μια σαμπάνια πριν να αποχωρήσει μαζί με τον άνδρα.

Ρωσικά ΜΜΕ και διάφορες ΜΚΟ υποστηρίζουν ότι ο άνδρας είναι ο Μακάροφ με τον Ρώσο δικαστή να υποστηρίζει ότι πρόκειται περί πλεκτάνης. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για προσπάθεια Τσετσένων να τον παγιδεύσουν επειδή 16 χρόνια νωρίτερα είχε στείλει στη φυλακή τον αρχηγό μια τρομοκρατικής ομάδας Τσετσένων. Ο Μακάροφ δήλωσε, μάλιστα, ότι στο συγκεκριμένο βενζινάδικο είχε να πατήσει πόδι εδώ και ένα χρόνο.


Who knew that a naked lady could lead to a judge's resignation ¯\_(ツ)_/¯

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

livanos_kosmos

Τα κόμματα δέχτηκαν το πακέτο μεταρρυθμίσεων που πρότεινε ο πρωθυπουργός Χαρίρι - Στόχος του μεταρρυθμιστικού πακέτου,  είναι να αποφευχθεί η οικονομική κρίση που έχει πυροδοτήσει μεγάλες κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα τις τελευταίες ημέρες