Ισραηλινοί μαθητές χόρευαν γυμνοί σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης

Camp

Οι δύο μαθητές επέστρεψαν εσπευσμένα στο Ισραήλ έχοντας λάβει πρόστιμο και παρατηρήσεις, ενώ δεν τους επετράπη να ολοκληρώσουν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στην Πολωνία

Δύο ισραηλινοί μαθητές Λυκείου αποβλήθηκαν από μια σχολική εκπαιδευτική εκδρομή στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαϊντάνεκ της Πολωνίας. Η εκδρομή είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών στο θέμα του Ολοκαυτώματος. Οι δύο μαθητές αποβλήθηκαν όταν ένας από αυτούς εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας να χορεύει γυμνός στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι δύο μαθητές εντοπίστηκαν από τις τοπικές αρχές και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Ισραήλ με αεροπλάνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz.

Στον μαθητή, που φέρεται να αποκάλυψε τα οπίσθιά του επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ ο άλλος μαθητής απλώς δέχτηκε παρατήρηση.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας του Ισραήλ καταδίκασε τις ενέργειες των μαθητών και τόνισε τη σκληρή του στάση απέναντι σε κάθε συμπεριφορά που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στις αξίες που πρεσβεύουν τα ταξίδια στην Πολωνία.

ΣΧΟΛΙΑ (4)

απορία ...

Άραγε θα τους καταγγείλουν για αντισημητισμό όσοι θα κατηγούσαν οποιονδήποτε άλλον έκανε την ίδια απερισκεψία ;

Ούτε οι Ισραηλινοί

Δεν αντέχουν τη μούφα προπαγάνδα του ολοκαυτώματος

;

χαχαχα λες? Εγώ πιστεύω ότι απλά βαρέθηκαν όπως οι περισσότεροι νέοι να ασχολούνται με το παρελθόν.

...

προπαγάνδα? Πόση βλακεία μπορεί να κουβαλάς ειλικρινά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

usyfipex

Ο κορυφαίος Αμερικανός διπλωμάτης, αρμόδιος για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις στην επιστολή παραίτησής του επικαλείται προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους - «Αισθάνομαι ότι έκανα αυτά που είχα έρθει να κάνω» ανέφερε

2