Ισραηλινοί μαθητές χόρευαν γυμνοί σε ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης

Camp

Οι δύο μαθητές επέστρεψαν εσπευσμένα στο Ισραήλ έχοντας λάβει πρόστιμο και παρατηρήσεις, ενώ δεν τους επετράπη να ολοκληρώσουν την εκπαιδευτική τους επίσκεψη στην Πολωνία

Δύο ισραηλινοί μαθητές Λυκείου αποβλήθηκαν από μια σχολική εκπαιδευτική εκδρομή στο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο συγκέντρωσης Μαϊντάνεκ της Πολωνίας. Η εκδρομή είχε στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών στο θέμα του Ολοκαυτώματος. Οι δύο μαθητές αποβλήθηκαν όταν ένας από αυτούς εντοπίστηκε από τις κάμερες ασφαλείας να χορεύει γυμνός στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι δύο μαθητές εντοπίστηκαν από τις τοπικές αρχές και στη συνέχεια επέστρεψαν στο Ισραήλ με αεροπλάνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ισραηλινής εφημερίδας Haaretz.

Στον μαθητή, που φέρεται να αποκάλυψε τα οπίσθιά του επιβλήθηκε πρόστιμο, ενώ ο άλλος μαθητής απλώς δέχτηκε παρατήρηση.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Παιδείας του Ισραήλ καταδίκασε τις ενέργειες των μαθητών και τόνισε τη σκληρή του στάση απέναντι σε κάθε συμπεριφορά που θα μπορούσε να προκαλέσει πρόβλημα στις αξίες που πρεσβεύουν τα ταξίδια στην Πολωνία.

ΣΧΟΛΙΑ (3)

απορία ...

Άραγε θα τους καταγγείλουν για αντισημητισμό όσοι θα κατηγούσαν οποιονδήποτε άλλον έκανε την ίδια απερισκεψία ;

Ούτε οι Ισραηλινοί

Δεν αντέχουν τη μούφα προπαγάνδα του ολοκαυτώματος

;

χαχαχα λες? Εγώ πιστεύω ότι απλά βαρέθηκαν όπως οι περισσότεροι νέοι να ασχολούνται με το παρελθόν.

...

προπαγάνδα? Πόση βλακεία μπορεί να κουβαλάς ειλικρινά

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trumperd

Τούρκοι αξιωματούχοι που βρίσκονται στη Νέα Υόρκη ανέβασαν φωτογραφίες  στο Twitter, στις οποίες  οι δύο πρόεδροι τα «λένε» για λίγο, δίνοντας τα χέρια, ενώ μαζί τους βρίσκεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

spiegel_pope

Καρδινάλιος της καθολικής εκκλησίας μίλησε ανώνυμα στο γερμανικό περιοδικό για τον Πάπα και την αντιμετώπισή του στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών - «Στην πραγματικότητα είναι ψυχρός και πανούργος μακιαβελλικός»

1