Η Νότιγχαμ Φόρεστ στο πλευρό των Ελλήνων πληγέντων από τις πυρκαγιές

FOREST-768x461

Ο αγγλικός σύλλογος αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα, που θα δοθούν στη συνέχεια προς ανακούφιση των Ελλήνων πληγέντων από τις πυρκαγιές!

Σε μια κίνηση ανθρωπιάς και έμπρακτης συμπαράστασης για τους Έλληνες προχώρησε η Νότιγχαμ Φόρεστ που αποφάσισε να συγκεντρώσει χρήματα, για τους πληγέντες από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Η πρωβτοβουλία ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα (11.08.2018), πριν τον αγώνα της Νότιγχαμ με την Ρέντινγκ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκολας Ράνταλ αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Φόρεστ να στηρίξει τους Έλληνες πληγέντες από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές, αλλά και στην πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη να προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ.

«Εκ μέρους όλων στη Νότιγχαμ Φόρεστ, θα ήθελα να μεταφέρω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όσους επλήγησαν από τα τραγικά γεγονότα στην Αττική, στην Ελλάδα. Η γενναιόδωρη προσφορά 1 εκατομμυρίου από τον ιδιοκτήτη μας, κ. Μαρινάκη, μας έδωσε το έναυσμα για να συγκεντρώσουμε χρήματα. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με τα αυθόρμητα αιτήματα των φιλάθλων μας να παράσχουμε κάποια οικονομική βοήθεια”, ανέφερε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Το προσωπικό και οι παίκτες προσέφεραν, επίσης, τη γενναιόδωρη υποστήριξή τους. Υπό το πρίσμα αυτό, θα λειτουργήσουν ορισμένα σημεία για τους φιλάθλους μας που θέλουν να δείξουν την υποστήριξή τους στο παιχνίδι του Σαββάτου. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας στο «The Southbank», στο «Larwood and Voce» και στο «Trent Navigation» που προσέφεραν την υποστήριξή τους με αυτόν τον πρακτικό τρόπο».

Καταγραφη14

ΣΧΟΛΙΑ (1)

'Ενα Μεγάλο "Ευχαριστώ"

Στους Άγγλους ! Μπράβο !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

renzo

Η νέα γέφυρα θα αντικαταστήσει τη Μοράντι της οποίας κατάρρευση στοίχισε τη ζωή 43 ανθρώπων - «Νίκησε» τον Σαντιάγο Καλατράβα - Ο Πιάνο έχει σχεδιάσει πλήθος κτιρίων όπως το δικαστικό μέγαρο του Παρισιού,  αλλά και την πλατεία Potsdamer στο Βερολίνο