Επίθεση στο Τορόντο: «Ο δράστης πυροβολούσε όποιον έβλεπε μπροστά του», λέει Έλληνας αυτόπτης μάρτυρας

elli__07

«Ο δράστης είχε αυτό το φρικτό βλέμμα στο πρόσωπό του, σαν να ήταν υπό την επιρροή κάποιων χαπιών» λέει ένας σοκαρισμένος Έλληνας ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο μακελειό

Τον φόβο και τον τρόμο που ένιωσε, περιγραφεί ένας Έλληνας από τον Τορόντο στο protothema.gr που έτυχε να βρίσκεται μπροστά στο μακελειό, όταν ένα ένοπλος «μαυροφορεμένος άντρας» άνοιξε πυρ σε ελληνική συνοικία.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Εγώ είδα έναν άντρα 35 ετών περίπου, είχε μακριά μαλλιά, αδύνατος και φορούσε μαύρο καπέλο και μαύρο παντελόνι. Στεκόταν δεκαπέντε μέτρα μακριά από μένα και πυροβολούσε όποιον έβλεπε μπροστά του. Έτρεξα να σωθώ όπως και ο περισσότερος κόσμος που ήταν εκεί. Ήμασταν όλοι φοβισμένοι, κάποιοι άρχισαν να ξαπλώνουν κάτω στο δρόμο και κάποιοι άλλοι έτρεχαν για να σωθούν. Ακούσαμε 15 με 20 πυροβολισμούς και κόσμο να ουρλιάζει . Ορισμένοι ούρλιαζαν από το φόβο τους και άλλοι ούρλιαζαν από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή επάνω τους. Ο δράστης είχε αυτό το φρικτό βλέμμα στο πρόσωπό του, σαν να ήταν υπό την επιρροή κάποιων χαπιών» λέει ένας σοκαρισμένος Έλληνας ο οποίος βρισκόταν μπροστά στο μακελειό.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Victor

Η οπλοκατοχή επιτρέπεται στον Καναδά; Είχε κανείς όπλο για να μπορέσει να απαντήσει στο δράστη; Ούτε ένας;

Να γιατί

πρέπει να επιτρέπεται η οπλοκατοχή και η οπλοφορία. Αφού δεν μπορείς να κουβαλάς παντού μαζί σου έναν αστυνομικό ας κουβαλάς ένα όπλο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης