Τουρκία: Βουλευτής ξυρίστηκε μετά από δύο χρόνια – Διαμαρτυρόταν για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης

ssd

Είχε αφήσει γένια, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί, μετά το πραξικόπημα στην γειτονική χώρα

Βουλευτής της αντιπολίτευσης στην Τουρκία ξυρίστηκε χθες, μετά από δυο ολόκληρα χρόνια που είχε αφήσει γένια, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που είχε επιβληθεί στην χώρα μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

CHP'li Aytuğ Atıcı, OHAL'i protesto amacıyla 2 yıldır uzattığı sakalını kestirdi

Ο βουλευτής, Aytuğ Atıcı, είχε αφήσει γενειάδα, ως αντίδραση στην επιβολή από τον Τούρκο πρόεδρο, της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης.

Χθες και μετά την άρση της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, πήγε σε κεντρικό κουρείο, όπου μπροστά στις κάμερες, ξύρισε τα γένια του.

ssd
toyrkia
exw

ΣΧΟΛΙΑ (4)

καλά έκανε και ξυρίστηκε

η δημοκρατία αποκαταστάθηκε επιτέλους. Όλοι οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης βγήκαν από τη φυλακή και τα κανάλια και οι εφημερίδες επεστράφησαν στους ιδιοκτήτες τους. Γείτονες, εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι συριζανθελ: με γραβάτα και στα τέσσερα

Κι ο Κούλης άφησε γένια για να διαμαρτυρηθεί για την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στην Τουρκία.

Βέβαια,τα άφησε αφού ο Ερντογάν ήρε την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.Αλλά εντάξει,το ξέρουμε ότι είναι πιο χαζός κι απ'τα ραδίκια.

εκκαθαριστής 0,60

συντρόφισσα, ανέβασέ το και τρίτη φορά το έξυπνο σχόλιό σου. Δεν το καταλάβαμε εδώ στο υπόγειο του μαξίμου

Κι ο Κούλης Μητσοτάκης ξυρίστηκε ύστερα από 2 μέρες.

Για τον ίδιο λόγο διαμαρτυρόταν μάλλον κι αυτός.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Udo

Η οικονομική κρίση είναι κατά τον κ. Μπούλμαν, πρόεδρο της σοσιαλδημοκρατικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτέλεσμα «της ανισομερούς κατανομής των κερδών σε παγκόσμιο επίπεδο και γι' αυτό απαιτείται να εισαχθεί φόρος στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Πρέπει να φορολογηθεί το διεθνές κεφάλαιο, ώστε να χρηματοδοτήσουμε αντίστοιχες πολιτικές και να σώσουμε τον πλανήτη»

di_maio

Δεν θέλησε να αναφερθεί, πάντως σε ακριβή στοιχεία για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ επέμεινε ότι χάρη στην οικονομική ανάπτυξη, το δημόσιο χρέος της χώρας θα αρχίσει να μειώνεται

trump-juncker

Σε μια συνάντηση που είχαν στα τέλη Ιουλίου στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της Κομισιόν αποκλιμάκωσαν την κρίση που επικρατούσε επί μήνες με προειδοποιήσεις και απειλές μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού