Τραμπ: Όχι, η Ρωσία δεν έχει τις ΗΠΑ στο στόχαστρο - Διάψευση από τον Λευκό Οίκο

Τραμπ: Όχι, η Ρωσία δεν έχει τις ΗΠΑ στο στόχαστρο - Διάψευση από τον Λευκό Οίκο

Νέα «αναθεώρηση» του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος αντέκρουσε τις εκτιμήσεις των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών και νέο μπέρδεμα με τη δήλωσή του, καθώς για μία ακόμη φορά ισχυρίζεται ότι απάντησε σε... άλλο ερώτημα από εκείνο που τέθηκε

Trump
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι δεν πιστεύει ότι η Ρωσία εξακολουθεί να θέτει στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, αντικρούοντας τις εκτιμήσεις των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών ότι η Μόσχα συνεχίζει να αναμιγνύεται στις αμερικανικές εκλογές.

Χθες ο Τραμπ επιχείρησε να υπαναχωρήσει από τις δηλώσεις που έκανε στη σύνοδο κορυφής στο Ελσίνκι ότι πιστεύει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν από ότι τους επικεφαλής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών αναφορικά με τη ρωσική ανάμιξη στις εκλογές του 2016.

Σε ερώτηση που του τέθηκε σήμερα αν η Ρωσία εξακολουθεί να θέτει στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας απάντησε «Όχι».

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο Λευκός Οίκος διέψευσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι η Ρωσία δεν θέτει πλέον στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, τονίζοντας ότι απάντησε «όχι» για να αποφύγει περαιτέρω ερωτήσεις για την ενδεχόμενη ανάμιξη στις αμερικανικές εκλογές.

Σε ερώτηση δημοσιογράφων πριν συνάντηση του υπουργικού συμβουλίου νωρίτερα σήμερα κατά πόσον η Ρωσία εξακολουθεί να θέτει στο στόχαστρο τις ΗΠΑ, ο Τραμπ κούνησε το κεφάλι του και απάντησε «Όχι».

«Ο πρόεδρος…έλεγε ‘όχι’ στην απάντηση ερωτήσεων», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας, Σάρα Σάντερς σε συνέντευξη Τύπου αργότερα.

«Ο πρόεδρος και η κυβέρνησή του εργάζονται πολύ σκληρά για να διασφαλίσουν ότι η Ρωσία δεν είναι σε θέση να αναμιχθεί στις εκλογές μας όπως έκαναν στο παρελθόν», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης