Ταϊλάνδη: Εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει ήδη να κάνει ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών

Ταϊλάνδη: Εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει ήδη να κάνει ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών

«Το να βλέπω όλον αυτό τον ηρωισμό στο σπήλαιο και τους δύτες να βγαίνουν έξω με άγγιξε» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pure Flix Entertainment που σχεδιάζει να γυρίσει σε ταινία το θρίλερ της Ταϊλάνδης

tailandi-new-vid
Μπορεί να έχουν περάσει λίγες μόνο ώρες από τη στιγμή που τα 12 μικρά αγόρια βγήκαν από το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη στο οποίο είχαν εγκλωβιστεί για συνολικά 17 ημέρες, στο Χόλιγουντ, όμως, έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν πώς θα μπορούσαν να φέρουν την απίστευτη αυτή ιστορία στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Ήδη ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Pure Flix Entertainment Μάικλ Σκοτ που ειδικεύεται σε οικογενειακές ταινίες βρέθηκε στην είσοδο του σπηλαίου αναζητώντας τρόπους να εξασφαλίσει τα δικαιώματα της ιστορίας.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος. Η ιστορία αυτή σημαίνει πολλά για μένα. Το να βλέπω όλον αυτό τον ηρωισμό στο σπήλαιο και τους δύτες να βγαίνουν έξω με άγγιξε» δήλωσε ο ίδιος σε βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter.



Ο Σκοτ, σύμφωνα με το variety.com, τις τελευταίες τέσσερις ημέρες βοηθούσε στην επιχείρηση διάσωσης καθώς μένει στην Ταϊλάνδη.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, η σύζυγός του ήταν φίλη του Σαμάν Κουνάν, του πρώην πεζοναύτη που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για τον απεγκλωβισμό των 12 παιδιών.

«Αντιμετωπίζουμε την ιστορία αυτή ως βάση για μια ταινία. Παρατηρούμε τα γεγονότα και συγκεντρώνουμε πληροφορίες για όλους όσοι θα μπορούσαν να μας διηγηθούν την ιστορία του πώς όλος ο κόσμος ενώθηκε για να σώσει 12 παγιδευμένα παιδιά και τον προπονητή τους από ένα σπήλαιο κοντά στα σύνορα με την Κίνα» πρόσθεσε ο ίδιος.

Κάτι ανάλογο συνέβη και το 2015 όταν στους κινηματογράφους βγήκε η ταινία «The 33» με τον Αντόνιο Μπαντέρας και θέμα τη διάδωση των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή.

Δείτε βίντεο: Εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει ήδη να κάνει ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών της Ταϊλάνδης
Κλείσιμο
Εταιρεία παραγωγής σχεδιάζει ήδη να κάνει ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών της Ταϊλάνδης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης