Πρώην οδηγός Τραμπ: Μου χρωστούν 3.300 ώρες υπερωρίες!

trump

Ο Νόελ Σίντρον αποκαλύπτει ότι δεν πήρε αύξηση τα τελευταία 12, από τα 20 χρόνια που πρόσφερε τις υπηρεσίες του στην Trump Organization - Συνολικά αξιώνει το ποσό των 178.000 δολαρίων

Ένας άνδρας από τη Νέα Υόρκη, που ισχυρίζεται πως ήταν ο προσωπικός οδηγός του Ντόναλντ Τραμπ για περισσότερα από 20 χρόνια, μήνυσε την εταιρεία του Αμερικανού προέδρου σήμερα, κατηγορώντας τους εργοδότες του ότι δεν του κατέβαλαν χιλιάδες ώρες υπερωριακής εργασίας.

Ο Νόελ Σίντρον υποστήριξε ότι η Trump Organization δεν του κατέβαλε το αντίτιμο υπερωριών 3300 ωρών τα τελευταία έξι χρόνια, ενώ δεν του έδωσε μια «ουσιαστική» αύξηση για 12 χρόνια.

Ο Σίντρον επιδιώκει να του καταβληθούν αποζημιώσεις για μια σειρά φερόμενων παραβάσεων της ομοσπονδιακής και πολιτειακής εργατικής νομοθεσίας. Ο ενάγων λέει ότι μονάχα οι 3300 ώρες υπερωριών ισοδυναμούν με ποσό άνω των 178.000 δολαρίων, ήτοι 54,09 δολάρια την ώρα.

Ο Οργανισμός Τραμπ δεν έχει ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσει την υπόθεση. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν κατονομάζεται ως εναγόμενος.

Ο Νόελ Σίντρον δηλώνει ότι εργαζόταν ως οδηγός του Τραμπ, της οικογένειάς του και των επιχειρήσεών του για περισσότερα από 25 χρόνια, για 50-55 ώρες εβδομαδιαίως.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι εντάχθηκε στο προσωπικό ασφαλείας του Αμερικανού προέδρου αφού η Secret Service ανέλαβε και τα καθήκοντα μεταφοράς του προέδρου το 2016.

Ο Σίντρον ισχυρίζεται ότι ο μισθός του αυξήθηκε σε 68.000 δολάρια το 2006 και κατόπιν στα 75.000 δολάρια το 2010, όμως βάσει της τελευταίας αύξησης απαιτήθηκε από εκείνον να αποποιηθεί την υγειονομική του κάλυψη. Επισήμανε ότι χάρη σε αυτό ο Τραμπ εξοικονόμησε το ποσό των 17.866 δολαρίων από τα ετήσια ασφάλιστρά του υπαλλήλου του.

ΣΧΟΛΙΑ

Σαββιδης Γιαννης

Αχ βρε παλικάρι....όταν έφτασες τις πρώτες 1000 δεν σκέφτηκες"μήπως δεν πρόκειται να πάρω μία;"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

skopje

Σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα, που αναρτήθηκε χθες το βράδυ στη σελίδα στο Facebook της γαλλικής πρεσβείας στα Σκόπια, ο Γάλλος πρόεδρος καλεί τους πολίτες της γειτονικής χώρας να πουν ναι στη συμφωνία των Πρεσπών, την οποία και χαρακτηρίζει «καρδιά του μέλλοντός μας»

erdy

«Ξεκινάμε μια εκστρατεία για να φέρουμε πίσω στην πατρίδα όλους τους επιστήμονες. Καλώ όλους τους επιστήμονές μας σε όλα τα μέρη του κόσμου να ενταχθούν στο επιστημονικό και τεχνολογικό κίνημα», δήλωσε ο σουλτάνος του Βοσπόρου 

ivanof3

Ο Γκιόργκι Ιβάνοφ, μιλώντας σε εκδήλωση ομογενειακής οργάνωσης στη Νέα Υόρκη επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι «αντισυνταγματική» και επιζήμια για τα εθνικά συμφέροντα της χώρας του

bartho

Ο Προκαθημενος της Ορθοδοξίας αναφέρθηκε και στο θέμα της Εκκλησίας της Ουκρανίας τονίζοντας ότι είναι η σειρά της να λάβει την Αυτοκεφαλία γιατί το δικαιούται

fish

Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία, Μαρία Ζαχαράκη, στο έγγραφο με ημερομηνία 3 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο απευθύνεται προς τις αντίστοιχες διευθύνσεις Αγροτικής Πολιτικής των νομαρχιών της Αδριανούπολης, Δαρδανελίων, Μπαλίκεσίρ, Αϊδινίου, Μούγλας και Σμύρνης ορίζεται συγκεκριμένα: