ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Δεν έχουν πει στους γονείς των 12 παιδιών ποια έχουν απεγκλωβιστεί!

Θρίλερ στην Ταϊλάνδη: Δεν έχουν πει στους γονείς των 12 παιδιών ποια έχουν απεγκλωβιστεί!

Τους έχει δοθεί η εντολή να παραμείνουν στο χώρο του σπηλαίου, μέχρι να βγουν και τα τελευταία παιδιά, καθώς και ο προπονητής τους, δήλωσε ένας από τους συγγενείς των αγοριών στο CNN

thai
Με την αγωνία των παιδιών τους ζουν εδώ και 15 ημέρες οι γονείς των 12 αγοριών που εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης, μαζί με τον προπονητή τους. Η γιγάντια επιχείρηση διάσωσης που έχει στρέψει τα βλέμματα όλου του κόσμου πάνω της έχει ήδη ξεκινήσει από χθες και μέχρι σήμερα έχουν διασωθεί οκτώ παιδιά.

Ωστόσο, όπως δηλώνει στο CNN μέλος της οικογένειας ενός εκ των διασωθέντων παιδιών, ο αρχές δεν έχουν ανακοινώσει στους γονείς ότι τα παιδιά τους βγει ασφαλή στην επιφάνεια.

Χαρακτηριστικά μάλιστα, ο πατέρας ενός παιδιού, μιλώντας με τη σειρά του στο Reuters ανέφερε ότι το μόνο που γνωρίζουν είναι ότι προηγούνται τα πιο γερά παιδιά.

«Δεν μας έχουν πει ποια παιδιά απεγκλώβισαν. Δεν μπορούμε να επισκεφθούμε τα αγόρια στο νοσοκομείο επειδή πρέπει να τα παρακολουθούν για 48 ώρες. Ελπίζω να έχουμε καλά νέα σήμερα», σημείωσε.

Τα τέσσερα παιδιά που απεγκλωβίστηκαν χθες από το σπήλαιο της Βόρειας Ταϊλάνδης και νοσηλεύονται σε καραντίνα σε κοντινό νοσοκομείο. Παρ' όλα αυτά,  ακόμη δεν έχουν συναντηθεί με τους γονείς τους, στους οποίους έχει δοθεί η εντολή να παραμείνουν στο χώρο του σπηλαίου, μέχρι να βγουν και τα τελευταία παιδιά, καθώς και ο προπονητής τους, δήλωσε ένας από τους συγγενείς.

Την περασμένη εβδομάδα και ενόψει της έναρξης της επιχείρησης, το υπουργείο Υγείας της Ταϊλάνδης είχε προειδοποιήσει ότι τα παιδιά θα πρέπει να μπουν σε στενή παρακολούθηση για λίγο χρονικό διάστημα προτού επανενωθούν με τις οικογένειές τους, καθώς λόγο της αδυναμίας τους είναι αρκετά επιρρεπή στη μετάδοση λοιμώξεων.

Κλείσιμο
Οι Αρχές προς το παρόν αρνούνται να επιβεβαιωσουν στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τα ονόματα των παιδιών που έχουν διασωθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης