Άρχισαν τα δύσκολα για τη Μέγκαν Μαρκλ: Με την βασίλισσα Ελισάβετ σε εγκαίνια γέφυρας και χωρίς τον Χάρι

Άρχισαν τα δύσκολα για τη Μέγκαν Μαρκλ: Με την βασίλισσα Ελισάβετ σε εγκαίνια γέφυρας και χωρίς τον Χάρι

Δεν πέρασε ούτε ένας μήνας από τον παραμυθένιο γάμο της στο κάστρο του Ουίνδσορ και η νέα δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε χωρίς τον σύζυγό της σε επίσημη επίσκεψη στο Τσεσάιρ - Η άβολη στιγμή για το ποια θα μπει πρώτη στο αυτοκίνητο - Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Γκρένφελ

megan_markle_duskola_arthro
Στα «βαθιά» φαίνεται πως θέλει να ρίξει η βασίλισσα Ελισάβετ τη Μέγκαν Μαρκλ καθώς, αν και ακόμα δεν πέρασε μήνας από τον λαμπερό γάμο της Αμερικανίδας πρώην ηθοποιού με τον πρίγκιπα Χάρι, η 92χρονη ακούραστη μονάρχης πήρε τη Μέγκαν μαζί της σε επίσημη επίσκεψη εκτός Λονδίνου.
megan_markle_mesa6

Χωρίς τον σύζυγό της στο πλευρό της, για να τον συμβουλευτεί σε περίπτωση λάθους στο βασιλικό πρωτόκολλο, η Μέγκαν ταξίδεψε μαζί με την γιαγιά του Χάρι όλη νύχτα με το πολυτελές βασιλικό τρένο, το οποίο χρησιμοποιούν οι γαλαζοαίματοι της Γηραιάς Αλβιόνας εδώ και 150 χρόνια και οι δύο γυναίκες έφθασαν το πρωί στο Τσεσάιρ, μια πόλη της βορειοδυτικής Αγγλίας για να παραστούν στα εγκαίνια γέφυρας.

Τον οίκο Givenchy επέλεξε η Μέγκαν για την πρώτη επίσημη εμφάνιση με την βασίλισσα

Κομψή με κρεμ στενό μίντι φόρεμα του γαλλικού οίκου Givenchy, από τον οποίο επέλεξε και την τουαλέτα της δεξίωσης του γάμου της, η Μέγκαν ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μαύρη ζώνη, μαύρες γόβες και μαύρο clutch στο πλευρό της βασίλισσας στα εγκαίνια της γέφυρας Mersey Gateway Bridge. Η κάπα επάνω στο φόρεμα της δούκισσας, στην ίδια απόχρωση ήταν η λεπτομέρεια που έκανε την διαφορά ενώ η επιλογή του κρεμ χρώματος από τη Μέγκαν μεταφράζεται σε σεβασμό προς την βασίλισσα, που πάντα επιλέγει φανταχτερά χρώματα για να ξεχωρίζει στο πλήθος. Αυτή την φορά η «αιεθαλής» μονάρχης εμφανίστηκε με ανοιχτό πράσινο σύνολο του οίκου Stewart Parvin και ασορτί καπέλο της Rachel Trevor Morgan.
megan_markle_mesa2
Κλείσιμο
Μια άβολη στιγμή για τη Μέγκαν Μαρκλ

Οι φωτογράφοι, που περίμεναν τις δύο γυναίκες να αφιχθούν στην πόλη, κατέγραψαν με τον φακό τους μια δύσκολη στιγμή για τη Μέγκαν Μαρκλ όταν έδειξε πως δεν ήξερε ποια θα μπει πρώτη στο αυτοκίνητο που περίμενε να τις παραλάβει από τον σταθμό. Συνήθως και άσχετα με το πρωτόκολλο, η βασίλισσα προτιμά πάντα να κάθεται στη θέση πίσω από τον οδηγό, όπου έχει τοποθετηθεί μια κουβέρτα για να την κρατά ζεστή.

Η δούκισσα του Σάσεξ δεν γνώριζε αυτή την λεπτομέρεια και ρώτησε την μονάρχη πού προτιμά να καθίσει. Μετά από κάποια λεπτά σύγχυσης η Μέγκαν αντιλήφθηκε πως η Ελισάβετ ήθελε να καθίσει πίσω από τον οδηγό.
megan_markle_mesa3
megan_markle_mesa4

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα του Γκρένφελ

Ενός λεπτού σιγή για τα 72 θύματα της πυρκαγιάς στον Πύργο Γκρένφελ του Λονδίνου, πριν ένα χρόνο, κράτησαν η βασίλισσα και η Μέγκαν Μαρκλ κατά την επίσημη επίσκεψή τους στο Τσεσάιρ. Αρκετοί χρήστες στα social media υποστήριξαν πως δεν ήταν τυχαίο που η βασίλισσα Ελισάβετ εμφανίστηκε σήμερα, ημέρα μνήμης για την φονική πυρκαγιά στο δυτικό Λονδίνο με πράσινο σύνολο και έγραψαν: «green for Grenfell».
megan_markle_mesa5
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης