Τα «Ροζ Πιστόλια»: Η κοινότητα των gay στις ΗΠΑ... οπλοφορεί!

The-Pink-Pistols-LGBT-Gun-Group-Sees-Membership-Soar-After-Orlando-Shooting

Οι ομοφυλόφιλοι στις ΗΠΑ αγοράζουν όπλα γιατί φοβούνται για τη ζωή τους

Δύο χρόνια μετά τη σφαγή σε νυχτερινό κέντρο του Ορλάντο, όλο και περισσότεροι ομοφυλόφιλοι Αμερικανοί οπλίζονται για να μείνουν ζωντανοί.

Πενήντα δύο ομοφυλόφιλοι πέθαναν πέρυσι στις ΗΠΑ. Για ορισμένους ομοφυλόφιλους υπάρχουν πολλοί στις ΗΠΑ που δεν αποδέχονται την κοινότητα LGBTI .

«Δεν θέλω να με χτυπήσουν μέχρι θανάτου, να με μαχαιρώσουν και να με κάψουν ζωντανό», λέει μια γυναίκα με μακριά ξανθά μαλλιά. «Θέλω να έχω ένα όπλο για να νιώθω ίση».

Η κοπέλα είναι μέλος των «Pink Pistols» (Ροζ Πιστόλια). Πρόκειται για μία λέσχη πυροβόλων όπλων στις ΗΠΑ, που είναι ταχύτατα αναπτυσσόμενη.

Δύο χρόνια μετά τη σφαγή στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης του Ορλάντο, οι Αμερικανοί ομοφυλόφιλοι, λεσβίες και τρανσέξουαλ δεν αισθάνονται ασφαλείς, όπως πολλοί δηλώνουν υπό καθεστώς ανωνυμίας. Για το λόγο αυτό γίνονται μέλη της οργάνωσης «Pink Pistols».

Σύμφωνα με το Κέντρο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRC), ομάδα υπεράσπισης των LGBTI στις ΗΠΑ, 52 ομοφυλόφιλοι δολοφονήθηκαν στις ΗΠΑ το περασμένο έτος λόγω της σεξουαλικότητάς τους και 28 τρανσέξουαλ είχαν την ίδια τύχη.

«Κάθε εβδομάδα δολοφονείται ένας ομοφυλόφιλος, μόνο και μόνο λόγω της σεξουαλικής του ταυτότητας κι αυτό είναι πραγματικά τρομακτικό», επισημαίνει ο Αυστραλός δημοσιογράφος Πάτρικ Άμπουτ.

Η λέσχη πυροβόλων όπλων «Pink Pistols» έχει λάβει το παρατσούκλι ως η «gay NRA», δηλαδή, η Εθνική Ένωση Όπλων στις ΗΠΑ των ομοφυλόφιλων.

Η σφαγή που διαπράχθηκε πριν από δύο χρόνια από έναν Αμερικανό αφγανικής καταγωγής σε ντισκοτέκ όπου σύχναζε η κοινότητα των γκέι του Ορλάντο εντάσσεται σε μία συγκυρία αυξανόμενων μέτρων κατά της κοινότητας των ομοφυλοφίλων στις ΗΠΑ.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Jason-Περμανθούλα

Εγώ πάντως, χρυσά μου, αρχικά πήρα...τσίγκινο στριγκάκι, αλλά.....δεν με "τρύπωσε" κανένας! Φυσικά, το έβγαλα αμέσως και τώρα...γυαλίζω τα πόμολα αβέρτα!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

systrom-krieger

Οι Σίστρομ και Κρίγκερ αποχωρούν από τις θέσεις του εκτελεστικού διευθυντή και του υπεύθυνου τεχνικών υπηρεσιών για να εξερευνήσουν «την περιέργεια και την καινοτομία τους»

bring-back-our-money1

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης, τα χρήματα µεταφέρθηκαν με ένα κοντέινερ στην πρωτεύουσα Μονρόβια, αφού τυπώθηκαν στο Λίβανο και τη Σουηδία στο χρονικό διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Απριλίου 2018

trumpthumbsweb

Ο Τραμπ, που επιδιώκει να επαναδιαπραγματευτεί εμπορικές συμφωνίες με αρκετές χώρες, δήλωσε ότι η αναθεωρημένη συμφωνία θα μειώσει την γραφειοκρατία και θα αυξήσει την ευημερία στις ΗΠΑ και την Νότια Κορέα