Αυστραλός υπουργός παραιτήθηκε επειδή έβλεπε πορνό

Αυστραλός υπουργός παραιτήθηκε επειδή έβλεπε πορνό

Ένα ακόμα σκάνδαλο κλονίζει την πολιτειακή κυβέρνηση της Ν.Ν. Ουαλίας. Ο υπουργός Λιμένων και Θεμάτων Υδροδότησης της Εργατικής κυβέρνησης της πολιτείας, Paul McLeay παραιτήθηκε...

Ένα ακόμα σκάνδαλο κλονίζει την πολιτειακή κυβέρνηση της Ν.Ν. Ουαλίας. Ο υπουργός Λιμένων και Θεμάτων Υδροδότησης της Εργατικής κυβέρνησης της πολιτείας, Paul McLeay παραιτήθηκε από την θέση του γιατί χρησιμοποιούσε τον υπηρεσιακό του ηλεκτρονικό υπολογιστή να επισκέπτεται πορνογραφικές ιστοσελίδες ενώ παράλληλα επισκεπτόταν και ιστοσελίδες τζόγου.

Την ανακοίνωση της παραίτησης του έκανε η πρωθυπουργός της πολιτείας κ. Kristina Keneally στο πολιτειακό κοινοβούλιο λέγοντας ότι η απρεπής χρήση υπηρεσιακών υπολογιστών είναι καταδικάσιμη και ότι η ίδια του ζήτησε να παραιτηθεί κάτι που ο McLeay έπραξε.

Η πρωθυπουργός μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του McLeay σε δηλώσεις της για την άσχημη θέση στην οποία βρίσκεται το κόμμα της, μετά από την δημοσίευση τελευταίας δημοσκόπησης της Newspoll, όπου το Εργατικό χάνει συνεχώς έδαφος, δήλωσε ιδιαίτερα ενοχλημένη.

Πρόσθεσε δε ότι η κακή συμπεριφορά πολλών υψηλόβαθμων στελεχών της κυβέρνησής της έχουν προκαλέσει απογοήτευση και δυσπιστία στους ψηφοφόρους.

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης