Θαυμαστές, πολιτικοί και διάσημοι θρηνούν για την απώλεια του σεφ Άντονι Μπουρντέν στο twitter

Θαυμαστές, πολιτικοί και διάσημοι θρηνούν για την απώλεια του σεφ Άντονι Μπουρντέν στο twitter

Πρώτο παγκόσμιο trend η αυτοκτονία του Αμερικανού σεφ - Πώς αντέδρασε ο Ντόναλντ Τραμπ στο άκουσμα της τραγικής είδησης - Αμέτρητα μηνύματα από τους θαυμαστές του

bou08
Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι ήταν φανατικός ακόλουθος και παρακολουθούσε πάντα την εκπομπή του σεφ, τον οποίο χαρακτήρισε ακέραιο χαρακτήρα, πριν αναχωρήσει για τη σημαντική Σύνοδο της G7 στον Καναδά. Το CNN αφιέρωσε μεγάλο ρεπορτάζ για το χαμό του, τονίζοντας ότι ο Άντονι Μπουρντέν αποφάσισε να «φύγει» κατά τη διάρκεια ταξιδιού για τα γυρίσματα του σόου του. Αμέτρητοι χρήστες του διαδικτύου και συνάδελφοί του σεφ, αποχαιρέτησαν τον Αμερικανό σεφ, ο οποίος είχε επισκεφθεί πολλές φορές την Ελλάδα και είχε αγαπήσει το νησί της πανέμορφης Νάξου.

Αμέτρητα μηνύματα από τους υποστηρικτές του, οι οποίοι θρηνούν το χαμό του, καθώς τον είχαν αγαπήσει μέσω των εκπομπών του και μαζί του, είχαν αγαπήσει τη μαγειρική και είχαν μάθει πολλά από τα μυστικά της, ταξιδεύοντας μέσω της εικόνας, στις ιδιαίτερες συνταγές κάθε γωνιάς της Γης.

Δείτε ορισμένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που «ανέβασαν» οι χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι ανέδειξαν το θέμα της αυτοκτονίας του Αμερικανού σεφ σε κορυφαίο trend παγκοσμίως:
Κλείσιμο

Η παραπάνω ανάρτηση ήταν η τελευταία που ανέβασε ο διάσημος σεφ... Αντίο σε έναν σπουδαίο για πολύ κόσμο άνθρωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης