Το πρώτο βίντεο της Μελάνια μετά τις 25 ημέρες από την... εξαφάνισή της

Το πρώτο βίντεο της Μελάνια μετά τις 25 ημέρες από την... εξαφάνισή της

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ έχει αρκετό διάστημα να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να «οργιάζουν» οι φήμες σχετικά με το τι συμβαίνει

melania_oikos1
Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ έχει αρκετό διάστημα να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση, με αποτέλεσμα να «οργιάζουν» οι φήμες σχετικά με το τι συμβαίνει. Μπορεί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να μην έδωσε τελικά το «παρών» στη σύνοδο κορυφής της G7, ούτε θα παρεβρεθεί στην ιστορική συνάντηση του συζύγου της με τον Κιμ Γιονγκ Ουν, όμως, επέλεξε να εμφανιστεί σε εκδήλωση του Λευκού Οίκου, όπως γνωστοποίησε η εκπρόσωπος Τύπου της, Στέφανι Γκρίσαμ στο CNN.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ εμφανίστηκε δημοσίως το απόγευμα της Δευτέρας, στις 17:30  (ώρα Ανατολικής Ακτής, ΗΠΑ) σε εκδήλωση για τις οικογένειες των Αμερικανών στρατιωτών που σκοτώθηκαν στο πεδίο της μάχης (Gold Star families), συνοδεύοντας τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ. Ντυμένη στα μαύρα, δεν έδωσε πολλά περιθώρια για σχόλια, αλλά τα φλας ήταν όλα καρφωμένα πάνω της. 

melania_oikos2
Κλείσιμο


Μάλιστα, το βίντεο με την είσοδο του προεδρικού ζεύγους στο χώρο της  εκδήλωσης κάνει το γύρο του κόσμου. 


Φωτογραφίες από την χθεσινή εκδήλωση
melania01
melania02


Η τελευταία της εμφάνιση μπροστά στις κάμερες ήταν στις 10 Μαΐου, όταν μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκαν τους τρεις Αμερικανούς κρατουμένους που αφέθηκαν ελεύθεροι από τη Βόρεια Κορέα.

Τέσσερις μέρες αργότερα εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στο νεφρό. Η ίδια εκπρόσωπος είχε ενημερώσει πως το χειρουργείο είχε πάει εξαιρετικά και η Πρώτη Κυρία δεν είχε καμία επιπλοκή.

Επέστρεψε στον Λευκό Οίκο στις 19 Μαΐου και έκτοτε επικοινωνεί με τον κόσμο μόνο μέσω του λογαριασμού της στο twitter, διασκεδάζοντας τις φήμες σχετικά με την πολυήμερη «εξαφάνισή» της και τονίζοντας πως είναι καλά στην υγεία της και περνάει χρόνο με την οικογένειά της.

melania_tr


Παρότι ήταν προγραμματισμένο να συνοδεύσει τον Ντόναλντ Τραμπ στη σύνοδο κορυφής των χωρών μελών της G7, τελικώς, όπως ανακοινώθηκε, δεν ταξίδεψε στον Καναδά, ούτε θα βάλει πλώρη για Σιγκαπούρη, εκεί όπου ο Αμερικανός πρόεδρος θα συναντηθεί – στις 12 Ιουνίου – με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης