Ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη την Τουρκία: Εκδόθηκαν 109 εντάλματα σύλληψης γκιουλενιστών

Ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις σε όλη την Τουρκία: Εκδόθηκαν 109 εντάλματα σύλληψης γκιουλενιστών

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής συλλάβει 13 υπόπτους κατά τη διάρκεια ταυτόχρονης επιδρομής που διεξάγεται στην Άγκυρα - Ακόμα έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 70 υπόπτους, συμπεριλαμβανομένων 43 στρατιωτών στο Ικόνιο

FETO
Η Τουρκία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης 109 ατόμων για τους πιθανολογούμενους δεσμούς τους με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν ( FETÖ ) στις 23 Μαΐου, ανέφερε το κρατικό πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο δικαστική πηγή.

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Άγκυρας εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 39 υπόπτους, συμπεριλαμβανομένων 11 πρώην υπαλλήλων του Υπουργείου Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής, αφού κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν το ByLock , εφαρμογή ανταλλαγής κρυπτογραφημένων μηνυμάτων για smartphone που λέγεται ότι χρησιμοποιήθηκε από μέλη του δικτύου.

Η αστυνομία έχει μέχρι στιγμής συλλάβει 13 υπόπτους κατά τη διάρκεια ταυτόχρονης επιδρομής που διεξάγεται στην Άγκυρα, δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας ότι συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κράτησης των υπολοίπων υπόπτων.

Ακόμα έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για 70 υπόπτους, συμπεριλαμβανομένων 43 στρατιωτών στο Ικόνιο, κεντρική επαρχία της Ανατολίας.

Κλείσιμο
Οι ταυτόχρονες επιδρομές με αφετηρία την Κόνια που διεξάγονται σε 23 επαρχίες βρίσκονται σε εξέλιξη, ανέφερε το Anadolu.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης