Τα οπίσθια αλά... Πίπα που έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι

Τα οπίσθια αλά... Πίπα που έκλεψαν την παράσταση στο γάμο της Μέγκαν και του Χάρι

Η καλλίπυγη Τζέσικα Μαλρόνι, κολλητή της Δούκισσας του Σάσσεξ προκάλεσε ενθουσιασμό στον ανδρικό πληθυσμό

pipa__77
Η κολλητή φίλη της Μέγκαν Μαρκλ έκλεψε την παράσταση ως «Πίπα» στο γάμο της με τον Xάρι. Η οπίσθια πλευρά της Τζέσικα Μαλρόνι με τα υπέροχα μπλε μάτια προκάλεσε αίσθηση με τον φακό να εστιάζει στο επίμαχο σημείο.

Η μελαχρινή «Γκουίνεθ Πάλτροου του Τορόντο» φορούσε ένα κολλητό φόρεμα, σε ανοιχτό μπλε χρώμα, κι όταν ανέβαινε τα σκαλιά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, ο φακός έκανε το... χρέος του απαθανατίζοντας τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της, όπως είχε συμβεί με την Πίπα Μίντλετον στο γάμο της αδερφής της Κέιτ με τον Ουίλιαμ.«H σιλουέτα της θυμίζει σειρήνα», σχολιάζει το γαλλικό περιοδικό Closer.

Κλείσιμο
pip_me_09


«Καθώς ανέβαινε τα σκαλοπάτια,η καλύτερη φίλη της νύφης μαγνήτισε τα βλέμματα .Το σικάτο φόρεμά της που αναδείκνυε την σιλουέτα της ήταν είχε την υπογραφή του οίκου μόδας Di Carlo.Το συνδύασε με ψηλοτάκουνες γόβες Louboutin σε κοκαλί χρώμα.

Για την Τζέσικα είχαν ακουστεί φήμες ότι θα γίνει παράνυφος στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ, τελικά όμως η 37χρονη επιστήθια φίλη της Δούκισσας του Σάσσεξ συνόδευσε τα δύο παιδιά της.

Η Τζέσικα από τον Καναδά είναι μητέρα δύο παιδιών και διάσημη στην πατρίδα της για την οργάνωση γάμων. Είναι αρκετά κοινωνική, πιθανότατα λόγω επαγγέλματος. Έχει πάντα άψογο μανικιούρ και εντός των επαγγελματικών της καθηκόντων είναι, από το να βοηθά τη νύφη να επιλέξει το σωστό νυφικό έως την σύνταξη της λίστας με τους καλεσμένους.

Just a day with my solid little crew 🐰🐰🐰.... nothing better than that. Hope all my moms were showered with love yesterday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Mulroney (@jessicamulroney) στις



Η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» είχε προβλέψει το σκηνικό.

Δύο εβδομάδες πριν τη γαμήλια τελετή, είχε γράψει σε άρθρο της ότι, η Τζέσικα Μαλρόνι,μία γυναίκα αρκετά λαμπερή, ενδέχεται να κλέψει την παράσταση στο γάμο της Μέγκαν - όπως ακριβώς και η Πίπα Μίντλετον,με το λευκό φόρεμα που αναδείκνυε τα οπίσθιά της στο γάμο της αδερφής της.

Sunday weddings require sustenance #neverendingworkweek #candyismydate #ootn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Mulroney (@jessicamulroney) στις


H Tζέσικα έχει πολλά κοινά με τη Μέγκαν. Αθλείται καθημερινά: κάνει γιόγκα όπως και η Μέγκαν, αλλά και pilates.

Στα social media ανεβάζει φωτογραφίες της με τους χρήστες να τις δείχνουν μία... αδυναμία. Στο Instagram έχει πάνω από 100.000 followers.

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ. Η οικογένειά της στον Καναδά είχε στήσει την αυτοκρατορία της στα παπούτσια με την επωνυμία «Browns», μία αρκετά προσοδοφόρα επιχείρηση.
Φοίτησε σε σχολείο θηλέων προτού περάσει το κατώφλι του Πανεπιστημίου McGill, όπου σπούδασε Εργασιακές Σχέσεις και Οικονομικά.



Η πρώτη της επιχείρηση ήταν εισαγωγή εσωρούχων πολυτελείας. Στη συνέχεια κάνει επιτυχημένη καριέρα ως στυλίστρια και αποκτά την δική της τηλεοπτική εκπομπή με θέμα «Πώς οργανώνεται ένας γάμος». Εκεί γνώρισε τον άντρα της ζωής της.

Ο γάμος της το 2007 με τον Μπεν Μαλρόνι, γιο του πρώην Καναδού πρωθυπουργού, Μπράιαν Μαλρόνι, ενός εκ των δημοφιλέστερων τηλεπαρουσιαστών του Καναδά, εκτοξεύουν την καριέρα της.



Τζέσικα και Μέγκαν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο Τορόντο το 2011. Τότε η Μέγκαν βρισκόταν στον Καναδά για τα γυρίσματα ταινίας. Η Τζέσικα αποφάσισε να μεταμορφώσει την ηθοποιό που τότε ήταν ένα « ακατέργαστο διαμάντι», όπως λέει, σε μία σέξι γυναίκα με στιλ.

🍀 #suitobsession @dresstokillmagazine 📸 @alexevansphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess Mulroney (@jessicamulroney) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης