Μετέφερε 95 βόες στις αποσκευές του!

Μετέφερε 95 βόες στις αποσκευές του!

Η ασφάλεια του αεροδρομίου της Μαλαισίας συνέλαβε έναν λαθρέμπορο άγριων ζώων, αφότου βρήκε περίπου 100 ζωντανά ερπετά μέσα στις αποσκευές του.

Η ασφάλεια του αεροδρομίου της Μαλαισίας συνέλαβε έναν λαθρέμπορο άγριων ζώων, αφότου βρήκε περίπου 100 ζωντανά ερπετά μέσα στις αποσκευές του.

Ο Ανσον Ουόνγκ, που έχει ήδη καταδικαστεί για λαθρεμπόριο άγριων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες, ταξίδευε από το νησί Πενάνγκ της Μαλαισίας στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας Τζακάρτα, την Πέμπτη, όταν το προσωπικό των Αερογραμμών της Μαλαισίας στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ ειδοποιήθηκε για μια τσάντα που είχε σπάσει και ανοίξει, ενώ ήταν επάνω σε μεταφορική ταινία.

Η Υπηρεσία άγριας ζωής και Εθνικών Πάρκων, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το Σάββατο, δήλωσε ότι οι υπάλληλοι της βρήκαν 95 βόες σφιγκτήρες, δυο κερασφόρους οχιές και μια χελώνα Ματαμάτα στο εσωτερικό της αποσκευής του. Οι βόες σφιγκτήρες υπόκεινται σε κανονισμούς ή και σε πλήρη απαγόρευση στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, όπως αυτές παρατίθενται στη Σύμβαση για το διεθνές εμπόριο απειλουμένων ειδών.

Η ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Ουόνγκ θα παραμείνει υπό κράτηση για δύο ημέρες.

Σύμφωνα με το μαλαισιανό δίκαιο, αν κριθεί ένοχος, θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ποινή επτάχρονης κάθειρξης και πρόστιμο έως 100.000 ρίνγκιτ (32.000 δολάρια) για το κάθε ζώο ή και τα δύο.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Ουόνγκ έχει ήδη κριθεί ένοχος για λαθρεμπόριο άγριων ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2001 και έχει καταδικαστεί σε 71 μηνών κάθειρξη.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

spyrpap

Δέ τους έκανες 100 ρέ μεγάλε;; Αλλά θα μου πείς ποιός θέλει 100 βόες μέσα στη σημερινή κρίση;;;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20465779

Ο Σουδανός πρόεδρος Όμαρ ελ Μπασίρ επισκέφθηκε τη Δαμασκό και συναντήθηκε με τον Σύρο ομόλογό του Μπασάρ αλ Άσαντ για την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο χωρών στο επίπεδο όπου βρίσκονταν «πριν από τον πόλεμο»

idlib-bomb

«Η έκρηξη έγινε στα όρια της αγοράς Αλ Χαλ, κοντά σε μια θέση των μαχητών που πρόσκεινται στην Τουρκία, σκοτώνοντας τουλάχιστον εννέα ανθρώπους», ανέφερε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

salman_khasoggi

«Το βασίλειο καταδικάζει την πρόσφατη θέση της αμερικανικής Γερουσίας, η οποία βασίζεται σε ψευδείς καταγγελίες και κατηγορίες, και διατρανώνει την απόλυτη απόρριψη κάθε επέμβασης στις υποθέσεις του»

kim09

Ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε μέσα στο έτος περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις που αφορούν θέματα οικονομίας και διπλωματίας της απομονωμένης χώρας του και λιγότερες επισκέψεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις