Ινδία: Έκοψαν τα μανίκια μαθητριών πριν τις εξετάσεις για να μην... αντιγράψουν

Ινδία: Έκοψαν τα μανίκια μαθητριών πριν τις εξετάσεις για να μην... αντιγράψουν

Μετά το περιστατικό, οι αρχές απαγόρευσαν στο κολέγιο να διεξάγει εξετάσεις – Πριν οι γυναίκες μπουν στο κτίριο, το προσωπικό με ψαλίδια και ξυράφια έκοψαν τα ρούχα των μαθητριών 

india_student
Την ποινή της απαγόρευσης διεξαγωγής εξετάσεων επέβαλαν οι αρχές της Ινδίας σε ένα κολέγιο, που αποφάσισε να κόψει τα μανίκια των μαθητριών, πριν τις εξετάσεις για το δίπλωμα νοσηλευτικής, για να μην αντιγράψουν.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην τηλεόραση της χώρας έδειξε το προσωπικό της σχολής να χρησιμοποιεί μαχαίρια και ξυράφια για να κόψει τα μανίκια των μαθητριών, πριν τους επιτρέψουν να ανέβουν στο κτίριο των εξετάσεων, χθες, Κυριακή.

Το γεγονός οδήγησε σε διαμαρτυρίες έξω από άλλα εξεταστικά κέντρα, ενώ προκάλεσε πλήθος καταγγελιών και παραπόνων στα social media.

Σύμφωνα με αξιωματούχο, έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της πράξης, ενώ το σχολείο έχει αποκλειστεί από εξεταστικό κέντρο.

Το θέμα της μαζικής αντιγραφής γίνεται συνήθως πρωτοσέλιδο στην ανατολική Ινδία. Σχεδόν 1.000 μαθητές αποβλήθηκαν το Φεβρουάριο για το συγκεκριμένο λόγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης