Ινδία: Έκοψαν τα μανίκια μαθητριών πριν τις εξετάσεις για να μην... αντιγράψουν

india_student

Μετά το περιστατικό, οι αρχές απαγόρευσαν στο κολέγιο να διεξάγει εξετάσεις – Πριν οι γυναίκες μπουν στο κτίριο, το προσωπικό με ψαλίδια και ξυράφια έκοψαν τα ρούχα των μαθητριών 

Την ποινή της απαγόρευσης διεξαγωγής εξετάσεων επέβαλαν οι αρχές της Ινδίας σε ένα κολέγιο, που αποφάσισε να κόψει τα μανίκια των μαθητριών, πριν τις εξετάσεις για το δίπλωμα νοσηλευτικής, για να μην αντιγράψουν.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην τηλεόραση της χώρας έδειξε το προσωπικό της σχολής να χρησιμοποιεί μαχαίρια και ξυράφια για να κόψει τα μανίκια των μαθητριών, πριν τους επιτρέψουν να ανέβουν στο κτίριο των εξετάσεων, χθες, Κυριακή.

Το γεγονός οδήγησε σε διαμαρτυρίες έξω από άλλα εξεταστικά κέντρα, ενώ προκάλεσε πλήθος καταγγελιών και παραπόνων στα social media.

Σύμφωνα με αξιωματούχο, έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της πράξης, ενώ το σχολείο έχει αποκλειστεί από εξεταστικό κέντρο.

Το θέμα της μαζικής αντιγραφής γίνεται συνήθως πρωτοσέλιδο στην ανατολική Ινδία. Σχεδόν 1.000 μαθητές αποβλήθηκαν το Φεβρουάριο για το συγκεκριμένο λόγο.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

Οι ινδοί είναι οι πρώτοι σκονάκιδες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

prindia

Στις 29 Ιουλίου του 1981 ο 32χρονος τότε διάδοχος του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας παντρευόταν την 20χρονη λαίδη Νταϊάνα Σπένσερ, όμως εκείνος είχε ήδη μια άλλη γυναίκα στη ζωή του - Το χρυσό βραχιόλι που «πρόδωσε» την σχέση του με την Καμίλα

maynew0

Την στήριξη των υπουργών στο σχέδιο συμφωνίας για το Brexit ανακοίνωσε ότι εξασφάλισε η πρωθυπουργός της Βρετανίας, μετά την πεντάωρη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου - Είπε ότι η απόφαση δεν ελήφθη «ελαφρά τη καρδία» και πώς είναι προς το συμφέρον «όλου του Ηνωμένου Βασιλείου» - Θα εξηγήσει αύριο στη Βουλή τις λεπτομέρειες

2