Ινδία: Έκοψαν τα μανίκια μαθητριών πριν τις εξετάσεις για να μην... αντιγράψουν

india_student

Μετά το περιστατικό, οι αρχές απαγόρευσαν στο κολέγιο να διεξάγει εξετάσεις – Πριν οι γυναίκες μπουν στο κτίριο, το προσωπικό με ψαλίδια και ξυράφια έκοψαν τα ρούχα των μαθητριών 

Την ποινή της απαγόρευσης διεξαγωγής εξετάσεων επέβαλαν οι αρχές της Ινδίας σε ένα κολέγιο, που αποφάσισε να κόψει τα μανίκια των μαθητριών, πριν τις εξετάσεις για το δίπλωμα νοσηλευτικής, για να μην αντιγράψουν.

Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στην τηλεόραση της χώρας έδειξε το προσωπικό της σχολής να χρησιμοποιεί μαχαίρια και ξυράφια για να κόψει τα μανίκια των μαθητριών, πριν τους επιτρέψουν να ανέβουν στο κτίριο των εξετάσεων, χθες, Κυριακή.

Το γεγονός οδήγησε σε διαμαρτυρίες έξω από άλλα εξεταστικά κέντρα, ενώ προκάλεσε πλήθος καταγγελιών και παραπόνων στα social media.

Σύμφωνα με αξιωματούχο, έχει ξεκινήσει έρευνα για να βρεθεί ποιος είναι ο υπεύθυνος αυτής της πράξης, ενώ το σχολείο έχει αποκλειστεί από εξεταστικό κέντρο.

Το θέμα της μαζικής αντιγραφής γίνεται συνήθως πρωτοσέλιδο στην ανατολική Ινδία. Σχεδόν 1.000 μαθητές αποβλήθηκαν το Φεβρουάριο για το συγκεκριμένο λόγο.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

.

Οι ινδοί είναι οι πρώτοι σκονάκιδες

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Rtdpktkh

O πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ ανέφερε ότι εντός των τριών επόμενων εβδομάδων θα παρουσιάσει πέντε διατάγματα με τα οποία θα επιλύονται τα ακανθώδη ζητήματα τα οποία προκύπτουν από μια άτακτη αποχώρηση της Βρετανίας