Λεοπάρδαλη κατασπάραξε 3χρονο αγόρι στην Ουγκάντα

leopard

O Elisha Nabugyere ήταν γιος της Ρέιντζερ Doreen Ayera, η οποία εργαζόταν στο εθνικό πάρκο Queen Elizabeth

Μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί και να θανατωθεί η λεοπάρδαλη που άρπαξε και κατασπάραξε ένα αγόρι τριών ετών στο εθνικό πάρκο Queen Elizabeth της Ουγκάντας, έχουν οργανώσει οι Ρέιντζερς.

Ο Elisha Nabugyere ήταν γιος της Ρέιντζερ Doreen Ayera, η οποία εργαζόταν στο εθνικό πάρκο της αφρικανικής χώρας. Η γυναίκα άφησε τον γιο της στη φροντίδα της νταντάς, καθώς έπρεπε να κάνει τη βάρδιά της.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, το μικρό αγόρι ακολούθησε την νταντά έξω από το σπίτι. Η λεοπάρδαλη ήταν κρυμμένη σε ένα δέντρο και η επίθεση που πραγματοποίησε ήταν ακαριαία.

Ομάδα Ρέιντζερ ξεκίνησε αμέσως την αναζήτηση του παιδιού. Το δράμα ολοκληρώθηκε όταν βρήκαν αποκομμένο το κεφάλι του, ανάμεσα στα δέντρα.

Οι υπεύθυνοι αναζητούν το μεγάλο αιλουροειδές, καθώς έχει αποδειχθεί ότι όταν γεύονται ανθρώπινο αίμα, γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Το εθνικό πάρκο της Ουγκάντας φιλοξενεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό από λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και ύαινες, καθώς και πολλά ακόμα άγρια ζώα.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

ΦΙΛΟΖΩΟΣ ΣΚΥΛΟ-ΙΠΠΟΤΗΣ

Δε φταεί η λεοπαρδαλη, έχει και αυτή δικαιώματα, θέλει να φάει και να ταίσει τα λεοπαρδαλάκια. Το παιδάκι φταίει, το ειπανε όλοι οι ζωόφιλοι και σκυλόζωοι της Ελλαδάρας μας. Τι δουλειά είχε ο μικρός άραγε να κόβει βόλτες στο φυσικό περιβάλλον της λεοπάρδαλης ? Καλά να πάθει και αυτός και όσοι παλιάνθρωποι ασυνειδητοι νεοέλληνες προκαλούν τα αθώα άκακα σκυλάκια να τους επιτεθούν. Πρεπει να σωθεί η λεοπάρδαλη που τώρα θέλουν να τη σκοτώσουν λες και έκανε κανένα εγκλημα. Και που είστε αρθρογράφοι, τα αρπακτικά δε γινονται επικινδυνα όταν " γευονται ανθρωπινο αίμα " , απλά αυξάνεται η πιθανότητα να επιτεθούν ξανά σε άνθρωπο γιατί καταλαβανε πόσο εύκολο και ανυπεράσπιστο θήραμα ειναι. Δεν εθίστηκαν στο αίμα του, μη γράφετε κουταμάρες !! Αυτά τα ζώα προτιμούν να κυνηγήσουν τα άρρωστα, μικρά, γερικα και γενικά εύκολα θηράματα για ευνόητους λόγους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

8660658

Ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο σε ύποπτους που βρίσκονταν υπό κράτηση καθώς ο εικονικός πνιγμός φάνηκε αναποτελεσματικός ως μέθοδος βασανισμού – Η πρόταση εγκαταλείφθηκε καθώς δεν ζητήθηκε έκδοση νομικής απόφασης

tsavou

Ο Τσαβούσογλου, ο οποίος παρουσίασε στους βουλευτές τον προϋπολογισμό του υπουργείου του, παρέλειψε μερικά τμήματα του κειμένου όταν μίλησε, περιλαμβανομένης της αναφοράς στη Σαουδική Αραβία