Λεοπάρδαλη κατασπάραξε 3χρονο αγόρι στην Ουγκάντα

Λεοπάρδαλη κατασπάραξε 3χρονο αγόρι στην Ουγκάντα

O Elisha Nabugyere ήταν γιος της Ρέιντζερ Doreen Ayera, η οποία εργαζόταν στο εθνικό πάρκο Queen Elizabeth

leopard
Μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί και να θανατωθεί η λεοπάρδαλη που άρπαξε και κατασπάραξε ένα αγόρι τριών ετών στο εθνικό πάρκο Queen Elizabeth της Ουγκάντας, έχουν οργανώσει οι Ρέιντζερς.

Ο Elisha Nabugyere ήταν γιος της Ρέιντζερ Doreen Ayera, η οποία εργαζόταν στο εθνικό πάρκο της αφρικανικής χώρας. Η γυναίκα άφησε τον γιο της στη φροντίδα της νταντάς, καθώς έπρεπε να κάνει τη βάρδιά της.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε, το μικρό αγόρι ακολούθησε την νταντά έξω από το σπίτι. Η λεοπάρδαλη ήταν κρυμμένη σε ένα δέντρο και η επίθεση που πραγματοποίησε ήταν ακαριαία.

Ομάδα Ρέιντζερ ξεκίνησε αμέσως την αναζήτηση του παιδιού. Το δράμα ολοκληρώθηκε όταν βρήκαν αποκομμένο το κεφάλι του, ανάμεσα στα δέντρα.

Οι υπεύθυνοι αναζητούν το μεγάλο αιλουροειδές, καθώς έχει αποδειχθεί ότι όταν γεύονται ανθρώπινο αίμα, γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνα για τον άνθρωπο.

Το εθνικό πάρκο της Ουγκάντας φιλοξενεί έναν πολύ μεγάλο αριθμό από λιοντάρια, λεοπαρδάλεις και ύαινες, καθώς και πολλά ακόμα άγρια ζώα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης