Οι γονείς της Μελάνια Τραμπ από τη Σλοβενία θα αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα;

vic_097

Ο Τραμπ θα εξασφαλίσει δύο ψήφους για τις επόμενες εκλογές αν επιβεβαιωθούν οι φήμες

«Bουίζει» ο αμερικανικός Τύπος για τους γονείς της Μελάνια Τραμπ ότι θέλουν να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Το ζευγάρι Κνάους εθεάθη χθες το απόγευμα έξω από το κτίριο ομοσπονδιακής διεύθυνσης για τη μετανάστευση στη Νέα Υόρκη έχοντας στο πλευρό του τον δικηγόρο τους.

Οι γονείς της «Πρώτης Κυρίας» των ΗΠΑ ,Βίκτορ και Αμαλίγια Κνάους, χαμογέλασαν στους δημοσιογράφους ωστόσο,αρνήθηκαν να κάνουν σχόλιο.

mela_tre


Μία ώρα περίπου διήρκεσε η επίσκεψή τους στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία αξιωματούχων για τη μετανάστευση που βοηθούν στη διεκπεραίωση αιτήσεων των πολιτών, όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Ο δικηγόρος του ζεύγους και ο Λευκός Οίκος αρνήθηκαν να σχολιάσουν εάν οι γονείς της Πρώτης Κυρίας επιθυμούν να αποκτήσουν την αμερικανική υπηκοότητα.

Εκπρόσωπος της τρίτης συζύγου του Τραμπ αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα επισημαίνοντας ότι δεν είναι στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης και,κατά συνέπεια, θα πρέπει να έχουν την ιδιωτικότητά τους. Τυχερός ο Τραμπ αν τελικά εξασφαλίσει δύο ψήφους για την επόμενη προεκλογική αναμέτρηση και μάλιστα από την οικογένειά του.
Προτού μετακομίσουν στις ΗΠΑ, οι γονείς της Μελάνια διέμεναν στην πόλη Σεβνίκα της Σλοβενίας.

Ο πατέρας της Μελάνια ασχολούνταν με το εμπόριο αυτοκινήτων και μηχανών και η μητέρα της ήταν σχεδιάστρια μόδας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20836006

«Σεβαστείτε την ψήφο» του βρετανικού λαού, είχε φωνάξει ο δράστης, ο Τζον Μέρφιν, ένας 31χρονος Λονδρέζος, την ώρα που έσπαγε ένα αυγό στο πρόσωπο του πολιτικού, πριν τον ακινητοποιήσει το πλήθος