Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε φλεγόμενο σπίτι στο Λος Άντζελες

Πυροβολισμοί με έναν νεκρό σε φλεγόμενο σπίτι στο Λος Άντζελες

Ο δράστης δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι και παραδόθηκε αιμόφυρτος στην αστυνομία - Η πυροσβεστική διέσωσε μία γυναίκα, η οποία είχε εγκλωβιστεί στην πυρκαγιά

los24
Σκηνές φαρ ουέστ εκτυλίχθηκαν στην περιοχή Harbour Gateway του Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν άντρας άρχισε να πυροβολεί σε σπίτι, στο οποίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά. Τουλάχιστον ένα άτομο έχασε τη ζωή του, ενώ ο δράστης τραυματίστηκε από σφαίρες αστυνομικών και συνελήφθη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Πυροσβεστική της περιοχής έλαβε σήμα για πυρκαγιά σε σπίτι. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις για την κατάσβεση, κατά τη διάρκεια της οποίας ακούστηκαν τουλάχιστον έξι πυροβολισμοί.



Κλείσιμο
Οι Πυροσβέστες ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, οι ειδικές δυνάμεις της οποίας περικύκλωσαν το σπίτι. Μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών, ο ένοπλος φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στο στομάχι και να παραδόθηκε αιμόφυρτος στην αστυνομία, προκειμένου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Την ίδια στιγμή, οι πυροσβέστες κατάφεραν να διασώσουν μία γυναίκα, η οποία είχε εγκλωβιστεί μέσα στο σπίτι που είχε εκδηλωθεί η πυρκαγιά.

Η αστυνομία εκκένωση τα σπίτια στη γύρω περιοχή για λόγους ασφαλείας, ενώ η φωτιά στο σπίτι αντιμετωπίστηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης