Από... παγωτατζής ξεκίνησε ο Μπαράκ Ομπάμα!

obama

"Το να σερβίρεις παγωτό δεν είναι όσο εύκολο φαίνεται. Δε θα ξεχάσω τα όσα έμαθα δουλεύοντας εκεί", δηλώνει ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ

Όλοι ξεκινούν από κάπου, ακόμα και οι celebrities και οι αρχηγοί κρατών. Πολλοί από αυτούς ξεκίνησαν δουλεύοντας σε εστιατόρια fast-food και παγωτατζίδικα, μεταξύ αυτών και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Το βιογραφικό του πρώην Προέδρου είναι αρκετά εντυπωσιακό. Ωστόσο στην πρώτη του δουλειά προτού ακόμα κλείσει τα 20, εργαζόταν σε παγωτατζίδικο στη Χονολουλού, λαμβάνοντας το βασικό μισθό.

"Το να σερβίρεις παγωτό είναι πιο δύσκολο από ότι φαίνεται. Αμέτρητες στρώσεις παγωμένου -σαν πέτρα- παγωτού μπορούν να κάνουν τους καρπούς των χεριών σου να υποφέρουν", δηλώνει ο Ομπάμα. "Η πρώτη μου εργασία δεν ήταν τόσο φανταχτερή, ωστόσο μου δίδαξε πολύτιμα μαθήματα, όπως υπεθυνότητα, σκληρή δουλειά και το να εξισορροπείς τη δουλειά με τους φίλους, την οικογένεια και τα μαθήματά σου", συμπληρώνει ο πρώην Πρόεδρος.

"Παρότι το δωρεάν παγωτό που απολάμβανα με έκανε να έχω χάσει πλέον τη αίσθηση της γεύσης του, δε θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη δουλειά και τους ανθρώπους που μου έδωσαν την ευκαιρία να εργαστώ εκεί, και να φτάσω εκεί που βρίσκομαι σήμερα. Βέβαια... μια αύξηση θα με είχε βοηθήσει αρκετά", συμπληρώνει χαριτολογώντας ο Ομπάμα.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Ομπάμα!

Μακράν ο καλύτερος και πιο καλλιεργημένος πρόεδρος των Η.ΠΑ.!!!

Οι δικοι μας

εδω ειναι πιο εξυπνοι... Αν δεν μαθει ο πολιτικος να εργαζεται... Το παιζει ιδεολογος...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης