Βίντεο: Τέσσερις μπαμπουίνοι δραπέτευσαν από ερευνητικό κέντρο στο Τέξας

baboons

Αποφάσισαν να... βρουν την ελευθερία τους – Μέσα σε τριάντα λεπτά, οι υπεύθυνοι του κέντρου επέστρεψαν πίσω τους τρεις

Την ελευθερία τους φαίνεται ότι προσπάθησαν να βρουν τέσσερις μπαμπουίνοι που δραπέτευσαν το Σάββατο από ερευνητικό κέντρο στο Σαν Αντόνιο του Τέξας.

Αμέσως μόλις διαπιστώθηκε τι συνέβη, στο κέντρο σήμανε συναγερμός. Οι υπεύθυνοι άρχισαν να τους αναζητούν για να τους φέρουν πίσω. Τελικά, κατάφεραν να πιάσουν τους τρεις από τους τέσσερις μπαμπουίνους μέσα σε 30 λεπτά και πριν βγουν από την περίμετρο του ερευνητικού κέντρου, ενώ ο τέταρτος «μαζεύτηκε» λίγο αργότερα.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά μέσα, το κέντρο διαθέτει, μεταξύ άλλων οργανισμών, περίπου 1.100 μπαμπουίνους, που χρησιμοποιούνται σε έρευνες για χρόνιες και μολυσματικές ασθένειες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί πώς κατάφεραν οι μπαμπουίνοι να... «δραπετεύσουν».


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seehover

«Ένας Σύρος πρόσφυγας και πηγαίνει τακτικά στη Συρία στις γιορτές δεν μπορεί να ισχυρίζεται στα σοβαρά ότι υφίσταται διωγμό» αναφέρει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών

5
brexit_art

Τα έγγραφα που δημοσιεύουν οι Sunday Times εξετάζουν τις πιθανότερες συνέπειες του λεγόμενου no-deal Brexit και όχι τα χειρότερα πιθανά σενάρια - Μεταξύ άλλων κάνουν λόγο για κομφούζιο στα λιμάνια και σκληρά σύνορα με την Ιρλανδία

5