Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τη Συρία μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της διοίκησης Τραμπ στην περιοχή, διαμήνυσε σε σημερινή της συνέντευξη στο Fox News η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι.
Ειδικότερα, η Χέιλι δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον θ’ αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από την Συρία, μόλις επιτευχθούν οι στόχοι της.
Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Fox News Sunday, η πρεσβευτής απαρίθμησε τρεις στόχους για τις ΗΠΑ: την διασφάλιση ότι δεν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα κατά οποιονδήποτε τρόπο που θέτει σε κίνδυνο τα αμερικανικά συμφέροντα, την ήττα του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και την εξασφάλιση μιας πλεονεκτικής θέσης για την παρακολούθηση της δράσης του Ιράν.
Είναι ο στόχος μας «να δούμε τα αμερικανικά στρατεύματα να επιστρέφουν στην πατρίδα, αλλά δεν θα αποχωρήσουμε μέχρι να γνωρίζουμε ότι έχουν επιτύχει τους παραπάνω στόχους,» είπε η Χέιλι.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.