ΗΠΑ: Ο στρατός μας δεν «το κουνάει» από τη Συρία μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας

ΗΠΑ: Ο στρατός μας δεν «το κουνάει» από τη Συρία μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας

Η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον ΟΗΕ έθεσε τρεις στόχους για την αποχώρηση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων από τα εδάφη της Συρίας

syria150
Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τη Συρία μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της διοίκησης Τραμπ στην περιοχή, διαμήνυσε σε σημερινή της συνέντευξη στο Fox News η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι.

Ειδικότερα, η Χέιλι δήλωσε ότι η Ουάσινγκτον θ’ αποσύρει τις στρατιωτικές δυνάμεις της από την Συρία, μόλις επιτευχθούν οι στόχοι της.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Fox News Sunday, η πρεσβευτής απαρίθμησε τρεις στόχους για τις ΗΠΑ: την διασφάλιση ότι δεν χρησιμοποιούνται χημικά όπλα κατά οποιονδήποτε τρόπο που θέτει σε κίνδυνο τα αμερικανικά συμφέροντα, την ήττα του Ισλαμικού Κράτους, αλλά και την εξασφάλιση μιας πλεονεκτικής θέσης για την παρακολούθηση της δράσης του Ιράν.

Είναι ο στόχος μας «να δούμε τα αμερικανικά στρατεύματα να επιστρέφουν στην πατρίδα, αλλά δεν θα αποχωρήσουμε μέχρι να γνωρίζουμε ότι έχουν επιτύχει τους παραπάνω στόχους,» είπε η Χέιλι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης