«Βουτιά» 4% στις μετοχές της Amazon μετά τη νέα επίθεση του Ντόναλντ Τραμπ

amazon02

Ο Αμερικανός πρόεδρος χαρακτήρισε «ανόητους ή και χειρότερα» όσους πιστεύουν ότι βγαίνουν κερδισμένοι από την τακτική της εταιρείας έναντι των ταχυδρομείων

Ελεύθερη πτώση τουλάχιστον 4% σημείωσαν οι μετοχές της Amazon μετά τη νέα επίθεση που δέχτηκε η εταιρεία από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος με νέα του ανάρτηση στο twitter, αναφέρθηκε εν νέου στην Amazon, χαρακτηρίζοντας «ανόητους ή και χειρότερα» όσους πιστεύουν ότι βγαίνουν κερδισμένοι από την τακτική της εταιρείας, καθώς η αμερικανική πολιτεία και τα ταχυδρομεία χάνουν πολλά δισ. δολάρια φόρους, οι οποίοι θα επενδύονταν για το κοινό όφελος και όχι «σε ένα συγκεκριμένο πεδίο».Μετά την πτώση του 3,3% την προηγούμενη εβδομάδα, τη Δευτέρα η μετοχή της Amazon παρουσίασε νέα «βουτιά» 3,9% με προοπτική να αγγίξει το 4%.

Η εταιρεία δεν θέλησε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για τις αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δεν αρκέστηκε στις δηλώσεις του κατά της Amazon, αλλά επιτέθηκε και προσωπικά στον ιδιοκτήτη της Τζεφ Μπέζος, τον οποίο χαρακτήρισε «λομπίστα».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Hudson-Yards-ena

Στο κέντρο δεσπόζει το «Vessel» ένα γιγαντιαίο κυψελοειδές γλυπτό, πλέγμα 154 διασυνδεόμενων κλιμάκων και 80 «πλατύσκαλων» που παραπέμπει στα έργα του Έσερ και στο οποίο μπορεί ο επισκέπτης να ανέβει