Βίντεο: Η στιγμή της εκτόξευσης του ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου Satan 2

Βίντεο: Η στιγμή της εκτόξευσης του ρωσικού βαλλιστικού πυραύλου Satan 2

Η Μόσχα επιχειρεί να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς το ΝΑΤΟ και τις δυτικές δυνάμεις που στηρίζουν τη Συμμαχία, σε μία εποχή που η ένταση κλιμακώνεται

satan30
Ο «Ψυχρός Πόλεμος» μεταξύ της Δύσης και της Ρωσίας φαίνεται να κλιμακώνεται ολοένα και περισσότερο, με μαζικές απελάσεις διπλωματών εκατέρωθεν. Το παιχνίδι στρατηγικής, ωστόσο, δεν παίζεται μόνο στη διπλωματική «σκακιέρα». Επεκτείνεται και στην επικοινωνιακή, όπου εκεί επικρατούν οι εντυπώσεις.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα ένα εντυπωσιακό βίντεο από τη στιγμή της εκτόξευσης του νέου βαλλιστικού πυραύλου Satan 2, ο οποίος, σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από κανένα γνωστό αντιπυραυλικό σύστημα.

Το βίντεο που ακολουθεί από την επιτυχή εκτόξευσης του βαλλιστικού πυραύλου είναι άκρως εντυπωσιακό. Με αυτόν τον τρόπο, η Μόσχα επιχειρεί να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς το ΝΑΤΟ και τις δυτικές δυνάμεις που στηρίζουν τη Συμμαχία, σε μία εποχή που η ένταση κλιμακώνεται, με αφορμή και τη σκοτεινή υπόθεση της δηλητηρίασης του Ρώσου πρώην πράκτορα Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του Γιούλια, στο Σάλσμπερι τυης Βρετανίας.

Δείτε το βίντεο από τη στιγμή της εκτόξευσης:

Satan 2 missile test launch
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης