ΗΠΑ: Μοντέλο από τα Σκόπια βρέθηκε νεκρό σε λίμνη

ΗΠΑ: Μοντέλο από τα Σκόπια βρέθηκε νεκρό σε λίμνη

Η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, πιστεύει ότι η 25χρονη γυναίκα ήταν θύμα ανθρωποκτονίας, ενώ πιθανός δολοφόνος εικάζεται ότι είναι ο φίλος της, Christopher Spotz

woman_0009
Το σώμα ενός μοντέλου που είχε εξαφανιστεί πιστεύεται ότι βρέθηκε σε λίμνη στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Η 25χρονη, Adea Shabani, εθεάθη για τελευταία φορά, σύμφωνα με το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες, το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου, κοντά σε συγκρότημα διαμερισμάτων της Wilcox Avenue, λίγα τετράγωνα πιο κάτω από το περίφημο Κινεζικό Θέατρο TCL, στο κέντρο του Χόλιγουντ.

Η αστυνομία δήλωσε, την Τρίτη, ότι το πτώμα που βρέθηκε σε λίμνη 50 μίλια βόρεια του Σακραμέντο, θεωρείται ότι ανήκει στη Shabani, αλλά περιμένουν να επαληθεύσουν το πόρισμα αυτό μετά την ανάλυση του DNA της.

H Shabani ήταν από τη ΠΓΔΜ, αλλά έφυγε για να σπουδάσει υποκριτική στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ABC KABC-TV. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο Λος Άντζελες για λιγότερο από δύο χρόνια πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Ειδική μονάδα αστυνομικών πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους σ' όλη την Καλιφόρνια και το Κολοράντο, προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη της νεαρής γυναίκας.

Η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, πιστεύει ότι η 25χρονη γυναίκα ήταν θύμα ανθρωποκτονίας, ενώ πιθανός δολοφόνος εικάζεται ότι είναι ο φίλος της, Christopher Spotz, o οποίος ήταν αρραβωνιασμένος με άλλη γυναίκα και ο οποίος αυτοκτόνησε πριν λίγες μέρες, όταν οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν.

Κλείσιμο
Ο Spotz ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή την νεαρή γυναίκα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομία περιμένει την αυτοψία και την ιατροδικαστική εξέταση, τα οποία θα αποκαλύψουν τα πραγματικά αίτια θανάτου της Shabani.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης