H Γαλλία αποχαιρέτησε τον ήρωα αξιωματικό Αρνό Μπελτράμ

H Γαλλία αποχαιρέτησε τον ήρωα αξιωματικό Αρνό Μπελτράμ

Ο αξιωματικός της χωροφυλακής έχασε τη ζωή του παίρνοντας τη θέση μιας ομήρου στην τρομοκρατική επίθεση που έγινε στην Τρεμπ – Συγκινεί η σύντροφός του που επέλεξε να τον παντρευτεί όσο έδινε την κρίσιμη μάχη του στο νοσοκομείο

beltrame
Με στρατιωτικές τιμές η Γαλλία αποχαιρετά σήμερα τον ήρωα αξιωματικό της χωροφυλακής, Αρνό Μπελτράμ, ο οποίος «αντάλλαξε» τη ζωή του με μία όμηρο στην τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε στην πόλη Τρεμπ, την περασμένη Παρασκευή.

Παρουσία του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας και πολλών πολιτικών, οι Γάλλοι λένε το «ύστατο χαίρε» στο χωροφύλακα που έχασε τη ζωή του όταν αποφάσισε να παραδοθεί στο δράστη για να σώσει μια όμηρο. Προς τιμήν του θα γίνει ειδική τελετή στο Μέγαρο των Απομάχων (Les Invalides).

beltrame1
Κλείσιμο


Υπενθυμίζεται ότι η σύντροφος του αδικοχαμένου αξιωματικού της χωροφυλακής πήρε την πρωτοβουλία να τον παντρευτεί, ενώ ο Αρνό έδινε την ύστατη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε βαριά τραυματισμένος, μετά τη λήξη της ομηρίας. Το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί τον προσεχή Ιούνιο.

Την ώρα που η ζωή του ήρωα αστυνομικού κρεμόταν κυριολεκτικά από μία κλωστή, η σύντροφός του κάλεσε ιερέα για να τελέσει τη γαμήλια τελετή. Λίγες ώρες αργότερα ο Αρνό Μπελτράμ θα άφηνε την τελευταία του πνοή.

beltrame2

beltram_02
beltram_03
beltram_04
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης