Ο ήρωας αστυνομικός της Γαλλίας παντρεύτηκε στο νοσοκομείο λίγο πριν ξεψυχήσει

Ο ήρωας αστυνομικός της Γαλλίας παντρεύτηκε στο νοσοκομείο λίγο πριν ξεψυχήσει

Συγκίνηση προκαλεί παγκοσμίως η αυτοθυσία του αστυνομικού, ο οποίος διαπραγματεύτηκε με τον τρομοκράτη και πήρε τη θέση των ομήρων στο σουπερμάρκετ της πόλης Τρεμπ -Απαρηγόρητη η σύντροφός του που επέλεξε να τον παντρευτεί λίγο πριν πεθάνει

Ο ήρωας αστυνομικός της Γαλλίας παντρεύτηκε στο νοσοκομείο λίγο πριν ξεψυχήσει
Θλίψη και συγκίνηση έχει προκαλέσει σε όλη την Γαλλία, το γεγονός ότι ο 44χρονος αστυνομικός, Αρνό Μπελτράμ, 
που πήρε οικειοθελώς τη θέση ομήρων στο σουπερμάρκετ της πόλης Τρεμπ, έχασε τη μάχη για τη ζωή. 

Τοπικά ΜΜΕ, δίνουν έναν ακόμα πιο δραματικό τόνο στην όλη κατάσταση, αναφέροντας ότι η σύντροφός του, Μαριέλ, επέλεξε να παντρευτεί τον αγαπημένο της στο κρεβάτι του νοσοκομείου
Καρκασόν, 
Κλείσιμο
τη στιγμή που ο ίδιος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Τα γαλλικά μέσα αναφέρουν ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια μιας ξενάγησης σε ένα μοναστήρι στη Γαλλία, το 2016, και σκόπευε να παντρευτεί τον προσεχή Ιούνιο. Η σοβαρή κατάσταση της υγείας του 44χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, δεν εμπόδισε την αγαπημένη του, να καλέσει ιερέα για να τελέσει τη γαμήλια τελετή. Το τραγικό της υπόθεσης είναι, όμως ότι ο άτυχος αξιωματικός της χωροφυλακής θα αφήσει την τελευταία του πνοή, λίγες ώρες μετά τον ίδιο του το γάμο, υποκύπτοντας, τελικά, στα τραύματά του.

Η νύφη, έκλαιγε απαρηγόρητα όσο αντάλλασαν ευχές στην καθολική τελετή λίγες ώρες προτού πεθάνει.

Ο Μπελτράμ δέχτηκε τέσσερις σφαίρες από τον τρομοκράτη ενώ άλλοι τρεις σκοτώθηκαν και δεκαέξι τραυματίστηκαν από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής. 

Ποιος ήταν ο Αρνό Μπελτράμ

Ο Αρνό Μπελτράμ γεννήθηκε στην πόλη Ετάν και το 2001 εντάχθηκε στην αστυνομία. Αρχικά σε μια ομάδα θωρακισμένων οχημάτων (2002-2006) και στη συνέχεια εντάχθηκε στο πρώτο Σύνταγμα της Δημοκρατικής Φρουράς Προστασίας του Πρόεδρου της Δημοκρατίας μέχρι το 2010.



Από το 2010-2014 διετέλεσε επικεφαλής της Avranches Manche και αξιωματικός στο Παρίσι από το 2014 έως το 2017. Έφτασε στο βαθμό του Αντισυνταγματάρχη το 2016 και την 1η Αυγούστου 2017 έγινε αναπληρωτής διοικητής στην ομάδα της χωροφυλακής της Aude.



Ο Αρνό Μπελτράμ είχε τιμηθεί με το μετάλλιο του Εθνικού Τάγματος της Αξίας. Τον Δεκέμβριο του 2017, συμμετείχε σε μια άσκηση που προσομοίωνε μαζική δολοφονία σε ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή, σύμφωνα με την περιφερειακή εφημερίδα La Dépêche du Midi. Η αστυνομία εκτελεί τακτικά αυτό το είδος εκπαίδευσης για τη βελτίωση του τρόπου παρέμβασης σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης