Αποκάλυψη: Ο στρατός των ΗΠΑ θα πληρώσει τελικά το τείχος του Τραμπ με το Μεξικό;

etyjhrtj

Η συζήτηση όπου ο Τραμπ φέρεται να είπε ότι, για να κτιστεί το τείχος,θα χρειαστεί να ληφθούν χρήματα από το ταμείο του αμερικανικού στρατού, έγινε την περασμένη εβδομάδα σύμφωνα με το CNN

ΗΠΑ: Ο αμερικανικός στρατός θα πληρώσει το λογαριασμό για να κτιστεί το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ- Μεξικού;


O Tραμπ ήταν ξεκάθαρος από την αρχή. O Μεξικανός πρόεδρος, Ενρίκε Πένια Νιέτο θα πλήρωνε τον λογαριασμό για το τείχος που κτίζει στα σύνορα των δύο χωρών. Τις τελευταίες ώρες όμως, τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το κόστος θα επωμιστεί ο αμερικανικός στρατός...

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος έριξε την ιδέα στο... τραπέζι σε συζήτηση που είχε με συμβούλους του, όπως επιβεβαίωσαν δύο πηγές στο αμερικανικό δίκτυο CNN.

Η συζήτηση όπου ο Τραμπ φέρεται να είπε ότι, για να κτιστεί το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού,θα χρειαστεί να ληφθούν χρήματα από το ταμείο του στρατού των ΗΠΑ έγινε την περασμένη εβδομάδα, γράφει το αμερικανικό δίκτυο. Προσθέτει επίσης πως,ο πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, ήταν ένας εξ αυτών που συμμετείχαν στη συζήτηση.

Η ιδέα αυτή, όπως σχολιάζει το CNN, είναι η ύστατη προσπάθεια του Αμερικανού προέδρου να βρει έναν τρόπο για να χτίσει το τείχος που υποσχέθηκε στους ψηφοφόρους του κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του, καθώς το Μεξικό έχει ήδη απορρίψει την πρότασή του να επιβαρυνθεί με την χρηματοδότηση της κατασκευής του.

Υπενθυμίζεται ότι, η κυβέρνηση της Ουάσινγκτον είχε αναθέσει σε τέσσερις κατασκευαστικές εταιρείες την δημιουργία πρωτότυπων από σκυρόδεμα του τείχους που θέλει να κατασκευαστεί κατά μήκος των συνόρων των ΗΠΑ με το Μεξικό, όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή υπηρεσία Τελωνείων και Φύλαξης των Συνόρων. Το κόστος του τείχους υπολογίζεται σε 500.000 δολάρια.

Τα πρωτότυπα του τείχους έχουν ύψος και πλάτος εννέα μέτρων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, για τον Τραμπ, η ανέγερση του τείχους αποτελεί προεκλογική δέσμευση με στόχο να μπει φρένο στη λαθρομετανάστευση και τη διακίνηση ναρκωτικών. Εξαρχής όμως, είχε δηλώσει ότι ο λογαριασμός θα πήγαινε στο Μεξικό, κάτι που έχει απορρίψει επανειλημμένως ο πρόεδρος της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Μεχικάνοι

Δεν πλήρωσαν τελικά οι Μεχικάνοι;;; Ηλίθιε ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trrrr

Οι ακτιβίστριες λένε ότι οι πορείες είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουν τις επιτυχίες που σημείωσαν γυναίκες στις ενδιάμεσες εκλογές του 2018, κατά τις οποίες εξελέγησαν περισσότερες από ποτέ στο αμερικανικό Κογκρέσο

BREXITB

Την δημοσκόπηση διενήργησε η εταιρεία δημοσκοπήσεων Populus ανάμεσα σε 2.000 ερωτηθέντες με το ερώτημα αν θα ήταν περισσότερο ή λιγότερο πιθανό να ψηφίσουν τους Εργατικούς αν «το κόμμα δεσμευόταν να σταματήσει το Brexit»