Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Πού θα ταξιδέψουν για τον μήνα του μέλιτος;

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Πού θα ταξιδέψουν για τον μήνα του μέλιτος;

Ποια είναι η αφρικανική χώρα που ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ θεωρεί «δεύτερη πατρίδα» του - Επίσημο γαμήλιο ταξίδι αλλά και «μίνι» μήνας του μέλιτος για το λαμπερό ζευγάρι

megan-hari-1
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον «γάμο της χρονιάς» στη Γηραιά Αλβιόνα. Ο πέμπτος στην διαδοχή του θρόνου και η Αμερικανίδα ηθοποιός θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ στις 19 Μαΐου και οι προσκλήσεις για τους τυχερούς καλεσμένους είναι ήδη έτοιμες.

Όμως, πού θα περάσει το λαμπερό ζευγάρι το μήνα του μέλιτος; Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ο πρίγκιπας Χάρι και η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ πρόκειται αμέσως μετά τον γάμο τους να ταξιδέψουν στην Ιρλανδία, όπου θα παραμείνουν για δύο ημέρες, πραγματοποιώντας έτσι έναν «μίνι» μήνα του μέλιτος, που δεν θα είναι όμως το επίσημο γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού.

Ο 33χρονος εγγονός της Βασίλισσας Ελισάβετ και η πρώην πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits είναι πιθανόν να επιλέξουν για το γαμήλιο ταξίδι τους τη Μποτσουάνα, καθώς η χώρα της νοτίου Αφρικής είναι ο τόπος που το ζευγάρι επισκέφθηκε μερικές εβδομάδες μετά την γνωριμία του τον Ιούλιο του 2016. Αλλά και τον Αύγουστο του περασμένου έτους ο Βρετανός πρίγκιπας πήρε την αγαπημένη του και ταξίδεψαν πάλι στην Μποτσουάνα για να γιορτάσουν τα γενέθλια της Μέγκαν.

Ο δευτερότοκος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας ταξιδεύει συχνά στην αφρικανική χώρα και στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θεωρεί τη Μποτσουάνα «δεύτερη πατρίδα» του. Μια άλλη αφρικανική χώρα που θα μπορούσε το ζευγάρι να ταξιδέψει για τον μήνα του μέλιτος είνια η Ρουάντα. Η Μέγκαν Μαρκλ διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τη χώρα την οποία έχει επισκεφθεί ως Πρέσβειρα της φιλανθρωπικής οργάνωσης World Vision. Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να ταξιδέψει στο νησί Παλαουάν των Φιλιππίνων ενώ παράλληλα, αγαπά τη Νέα Υόρκη και ειδικότερα, το ξενοδοχείο Bowery Hotel, που το θεωρεί ξεχωριστό για τη «ζεστή γοητεία» του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης