Λεπέν για ιταλικές εκλογές: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα περάσει άσχημη νύχτα»
Σύμμαχος της Λέγκας του Βορρά, του ακροδεξιού κόμματος που σύμφωνα με τα έξιτ πολ και τις πρώτες προβολές μέχρι στιγμής αναμένεται να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις τάξεις της συμμαχίας δεξιάς-άκρας δεξιάς του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι
Μια άσχημη είδηση για την Ευρωπαϊκή Ένωση βλέπει στο διαφαινόμενο αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών οι οποίες διεξήχθησαν την Κυριακή στην Ιταλία η Μαρίν Λεπέν, η πρόεδρος του αντιευρωπαϊκού γαλλικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN).
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα περάσει άσχημη νύχτα», προεξόφλησε η Λεπέν μέσω Twitter, προσθέτοντας ένα γραφικό που εικονίζει ένα χαμογελαστό πρόσωπο και τις ετικέτες «Ιταλία» και «Εκλογές 2018».
Η Λεπέν είναι σύμμαχος της Λέγκας του Βορρά, του ακροδεξιού κόμματος που σύμφωνα με τα έξιτ πολ και τις πρώτες προβολές μέχρι στιγμής αναμένεται να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στις τάξεις της συμμαχίας δεξιάς-άκρας δεξιάς του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.