Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Ρομαντικός χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι στο Ντακάρ

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Ρομαντικός χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι στο Ντακάρ

Το πρόσφατο επίσημο ταξίδι του Γάλλου προέδρου σε Τυνησία και Σενεγάλη είχε και στιγμές διασκέδασης, όπως το δείπνο μετά μουσικής που παρέθεσε στο ζεύγος Μακρόν ο πρόεδρος της Σενεγάλης

Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν: Ρομαντικός χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι στο Ντακάρ
Πάντα στο πλευρό του συζύγου της η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, όπως όλα δείχνουν, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη, ειδικότερα, όταν πρόκειται για τα επίσημα ταξίδια του ζεύγους Μακρόν. Πρόσφατα, ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του, Μπριζίτ, επισκέφθηκαν την Τυνησία και την Σενεγάλη.

Στην Τυνησία η Μπριζίτ Μακρόν έφθασε την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα φορώντας κόκκινο σακάκι και άσπρο πουκάμισο, τιμώντας έτσι τα εθνικά χρώματα της αφρικανικής χώρας ενώ το ίδιο βράδυ στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε στο ζεύγος Μακρόν στο προεδρικό μέγαρο ο πρόεδρος Μπέτζι Καΐντ Εσέμπσι η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας φόρεσε μια λευκή τουαλέτα, δημιουργία του Τυνήσιου σχεδιαστή Αζεντίν Αλαϊά, που πέθανε στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο.

Κλείσιμο


Πάντως, το ζεύγος Μακρόν απέδειξε ότι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ στον δεύτερο σταθμό του επίσημου ταξιδιού του, στη Σενεγάλη. Στο Ντακάρ ο Γάλλος πρόεδρος συμμετείχε στο συνέδριο της Διεθνούς Σύμπραξης υπέρ της Εκπαίδευσης (GPE), στο οποίο έδωσε το «παρών» και η ποπ τραγουδίστρια Ριάνα ως πρέσβειρα του GPE. 



Την Παρασκευή το βράδυ ο πρόεδρος της Σενεγάλης Μακί Σαλ και η σύζυγός του παρέθεσαν δείπνο μετά μουσικής στο προεδρικό μέγαρο στο Ντακάρ για τον Εμανουέλ και την Μπριζίτ Μακρόν. Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας φανερά κεφάτο χόρεψε έναν τρυφερό χορό και η υπεύθυνη Τύπου και Επικοινωνίας του Μακρόν, Σιμπέθ Ντιάγ, απαθάνατισε τη στιγμή.



Η Ντιάγ, που κατάγεται από τη Σενεγάλη και ο γαλλικός Τύπος την αποκαλεί «Η γυναίκα που μιλά στο αυτί του Εμανουέλ Μακρόν», ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter το σύντομο ρομαντικό βίντεο με τον τρυφερό χορό του ζεύγους Μακρόν και έγραψε: «Όταν περνάς τη βραδιά της Παρασκευής με τον Εμανουέλ Μακρόν».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης