Γιατί εμφανίστηκε με τρία δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι η Μέγκαν Μαρκλ;

Γιατί εμφανίστηκε με τρία δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι η Μέγκαν Μαρκλ;

Φορούσε τρία λεπτά χρυσά δαχτυλίδια και οι βρετανικές ταμπλόιντ δεν έχασαν την ευκαιρία να... «αναλύσουν» και αυτό το στοιχείο

Γιατί εμφανίστηκε με τρία δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι η Μέγκαν Μαρκλ;
Η ζωή της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ άλλαξε δραματικά ήδη από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι. Ειδικά αφότου οι δυο τους επισημοποίησαν την κατάσταση όμως και ανακοίνωσαν το γάμο τους στις 19 του ερχόμενου Μαΐου, η Μαρκλ είδε όλα όσα την αφορούν, ακόμα και εμμέσως, να γίνονται πρωτοσέλιδα και μεγάλα αφιερώματα στα ειδησεογραφικά μέσα του Ηνωμένου Βασιλείου και ειδικά στον ταμπλόιντ Τύπο.

Αυτή τη φορά μπήκε στο μικροσκόπιο η εμφάνισή της
κατά την δεύτερη επίσημη επίσκεψή της ως ζευγάρι με τον Χάρι, στα στούντιο του εναλλακτικού ραδιοφωνικού σταθμού Reprezent 107.3 FM στο Μπρίξτον, στο νότιο Λονδίνο. Βρετανικά ΜΜΕ παρατήρησαν αρχικά ότι η Μέγκαν Μαρκλ μάλλον έχει μπει σε διαδικασία να υιοθετήσει το βρετανικό τρόπο ζωής, καθώς φορούσε πουλόβερ 45 λιρών από γνωστή αλυσίδα βρετανικών καταστημάτων. 

Κλείσιμο
Σε δεύτερο χρόνο όμως, μπήκε στο μικροσκόπιο το δεξί της χέρι. Χαιρετώντας τους θαυμαστές της και τους εκπροσώπους του Τύπου, η Μαρκλ σήκωσε το χέρι της και φάνηκε πως φορούσε τρία λεπτά χρυσά δαχτυλίδια, ένα στον αντίχειρα, ένα στον δείκτη και ένα στον παράμεσο. 



Όπως γράφει αναλυτικότατα η Daily Mail, στην τέχνη «ανάγνωσης της παλάμης» ή χειρομαντίας, όπως είναι πιο γνωστή και η οποία κατά κύριο λόγο προβλέπει το μέλλον, το να φοράει κάποιος δαχτυλίδι στον αντίχειρα, υποδηλώνει κίνητρο, έλεγχο και επιθετικότητα. Μάλιστα ως παραδείγματα αναφέρονται «ένα κορίτσι που ηγείται της ομάδας των φίλων της» ή «μια σύζυγο που έχει τον έλεγχο και της αρέσει να είναι το αφεντικό του άντρα της και των παιδιών της». 

Αντίστοιχα, το δαχτυλίδι στο δείκτη σημαίνει πως ο άνθρωπος που το φορά είναι «νεο-ορισμένος» βασιλιάς, βασίλισσα ή διευθύνων σύμβουλος ή ακόμα και «μια διασημότητα με φιλοδοξίες και εκατομμύρια θαυμαστές».

Το γεγονός μάλιστα πως τα δαχτυλίδια τα φορούσε στο δεξί της χέρι, υποδηλώνει «πείσμα ή την ανάγκη να έχεις τον έλεγχο της δημόσιας ζωής σου». 

Παρά την... διεξοδική ανάλυση, η Daily Mail δεν παραλείπει να υπενθυμίσει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρκλ εμφανίζεται να φορά πολλά δαχτυλίδια, αφήνοντας κι ένα ενδεχόμενο ανοιχτό, να το κάνει απλώς επειδή της αρέσει το... τρεντ! 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης