21 Δεκεμβρίου: Η χειρότερη μέρα του 2017

21 Δεκεμβρίου: Η χειρότερη μέρα του 2017

Σύμφωνα με το Φένγκ Σούι, η 21η και η 30στή Δεκεμβρίου είναι δυσοίωνες μέρες

21 Δεκεμβρίου: Η χειρότερη μέρα του 2017
Η σημερινή μέρα είναι η χειρότερη του έτους που μας αποχαιρετά εξαιτίας ενός σπάνιου κοσμικού φαινομένου που έχει να συμβεί εδώ και 350 χρόνια.

Αυτό που θα συμβεί σήμερα για πρώτη φορά από το 1664 αφορά το χειμερινό ηλιοστάσιο (σηματοδοτεί την έναρξη του χειμώνα), το οποίο συμπίπτει αστρολογικά με την είσοδο των πλανητών Κρόνου και Ηλίου στο ζώδιο του Αιγόκερω. 

Κλείσιμο
Ο Ήλιος μπαίνει στον Αιγόκερω λίγες ώρες μετά την είσοδο του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο,φέρνοντας τα δύο ζώδια σε ευθυγράμμιση.

Για τους αστρολόγους, η 21η Δεκεμβρίου είναι «κόκκινο πανί», γι΄αυτό και καλούν όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου να αποφύγουν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο.Το πιθανότερο είναι ότι σε ότι κι αν κάνουν,θα έχουν πιθανόν αρνητικές επιπτώσεις το 2018.  

Η σημερινή μέρα δεν είναι ευνοϊκή για νέα ξεκινήματα, αφού θα προκαλέσει καθυστερήσεις και εμπόδια.Γι' αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε να κάνετε σημαντικές συναντήσεις, αφού δεν θα επωφεληθείτε από αυτές.

Κι όπως επισημαίνει ο Βρετανός αστρολόγος Νιλ Σπένσερ,πρέπει να αποφύγετε κάθε καινούργιο εγχείρημα,ιδιαίτερα κάποιο που εμπεριέχει ρίσκο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, φέτος το Χειμερινό Ηλιοστάσιο θα είναι η πιο σκοτεινή μέρα του μέρα του χρόνου. 

Αλλά και σύμφωνα με το Φένγκ Σούι, η 21η και η 30στή Δεκεμβρίου είναι δυσοίωνες μέρες. Οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται σε αυτές τις ημερομηνίες είναι αναπόφευκτο να υποστούν αλλαγές την τελευταία στιγμή.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό που έχετε προγραμματίσει μπορεί να αναβληθεί για ένα μήνα ή ακόμα και για ένα χρόνο, υποστηρίζουν οι ειδικοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης