Μέγκαν Μαρκλ: Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι είναι η «νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα»;

Μέγκαν Μαρκλ: Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι είναι η «νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα»;

Το θερμό καλωσόρισμα που επεφύλαξαν οι κάτοικοι του Νότιγχαμ την Παρασκευή στην Αμερικανίδα ηθοποιό έκανε τον βρετανικό Τύπο να μιλά για την νέα «πριγκίπισσα του λαού» στο Ηνωμένο Βασίλειο

Μέγκαν Μαρκλ: Η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι είναι η «νέα πριγκίπισσα Νταϊάνα»;
«Μέγκαν», «Μέγκαν», φώναζε το πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Νότιγχαμ την Παρασκευή για να δει από κοντά την λαμπερή μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση στο πλευρό του εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, μετά την επίσημη αναγγελία του αρραβώνα του ζευγαριού την περασμένη Δευτέρα.

Η όμορφη Αμερικανίδα ηθοποιός ευδιάθετη και με περισσή άνεση χαμογελούσε στους θαυμαστές του ζευγαριού και δεν δίστασε να χαιρετίσει με μια θερμή χειραψία κάποιους από τους θαυμαστές της ενώ συνέχεια τους ευχαριστούσε, που παρά το κρύο, ήταν εκεί για να καλωσορίσουν τον πρίγκιπα Χάρι και την ίδια.

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις στο Νότιγχαμ η μελαχρινή πρωταγωνίστρια του νομικού δράματος Suits, που εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό στον Καναδά, την χώρα της και σύντομα θα αλλάξει θρήσκευμα αλλά και υπηκοότητα για να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, φαίνεται πως έχει ήδη κερδίσει μια θέση στην καρδιά των Βρετανών.

Κλείσιμο
 

Η εφημερίδα Express αναρωτιέται: «Η νέα πριγκίπισσα του λαού; Η Μέγκαν Μαρκλ είναι ακριβώς όπως η Νταϊάνα». Ο πρίγκιπας Χάρι στην πρώτη επίσημη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε από κοινού με την σύντροφό του μετά την αναγγελία των αρραβώνων τους, δήλωσε πως είναι σίγουρος ότι αν ζούσε η μητέρα του θα γινόταν με την Μέγκαν οι καλύτερες φίλες.

Αλλά και η 36χρονη ηθοποιός επιβεβαίωσε τον πρίγκιπά της και απέδειξε πως θα μπορούσε να γίνει η επόμενη «πριγκίπισσα του λαού», όπως είχε γίνει γνωστή στη Βρετανία η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, αφού η μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ κατόρθωσε να σαγηνεύσει τα συγκεντρωμένα πλήθη στο «ντεμπούτο» της στα βασιλικά της καθήκοντα στο Νότιγχαμ.

Η Υβόν Άντερσον, μια 54χρονη γυναίκα από το Νότιγχαμ, δήλωσε στην Express για την Μέγκαν: «Έδειξε πραγματική στοργή. Δεν ήταν σφιγμένη και αυτό μου άρεσε. Θέλουμε να δούμε τη ζεστασιά. Πιστεύω, πράγματι, πως θα μπορούσε να κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων, όπως είχε κάνει η πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης