Το... θαυματουργό σπέρμα του Τραμπ: Η Ιβάνα φόραγε σπιράλ, αλλά την άφησε έγκυο!

Το... θαυματουργό σπέρμα του Τραμπ: Η Ιβάνα φόραγε σπιράλ, αλλά την άφησε έγκυο!

Η αυτοβιογραφία της πρώτης συζύγου του Αμερικανού προέδρου φέρνει στο φως φοβερές αποκαλύψεις - Η πιθανότητα εγκυμοσύνης με τη χρήση σπιράλ είναι 0,1% , όπως επισημαίνουν οι γιατροί

Το... θαυματουργό σπέρμα του Τραμπ: Η Ιβάνα φόραγε σπιράλ, αλλά την άφησε έγκυο!
«Σούπερ ντούπερ» είναι το σπέρμα του Αμερικανού προέδρου, σύμφωνα με τον Καναδό-αμερικανό γυναικολόγο, Γεν Γκάντερ, ο οποίος σε blog του, έσπευσε να σχολιάσει τα όσα γράφει η πρώτη σύζυγος του Τραμπ, Ιβάνα, στην αυτοβιογραφία της:ότι,αν και φορούσε σπιράλ,είχε τρεις εγκυμοσύνες.
   
Η πιθανότητα εγκυμοσύνης με τη χρήση σπιράλ είναι 0,1% , όπως επισημαίνουν οι γιατροί ενώ,για τις τρεις εγκυμοσύνες με την ίδια μέθοδο αντισύλληψης, το ποσοστό είναι 0,0008%.
 
«Απίστευτο, την πρώτη φορά έμεινα έγκυος στο μήνα του μέλιτος», γράφει η Ιβάνα, μητέρα της Ιβάνκα Τραμπ, στην αυτοβιογραφία της Rising Trumps, περιγράφοντας την πρώτη της εγκυμοσύνη με τον Ντόναλντ Τζούνιορ.
 
Κλείσιμο
«Αν και εκείνη την περίοδο είχα βάλει σπιράλ, έμεινα έγκυος», γράφει η πρώτη σύζυγος το Τραμπ.
 
Όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», εάν είστε σε αναπαραγωγική ηλικία,αυτό πράγματι μπορεί να συμβεί.

Σύμφωνα με το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), το σπιράλ είναι 99,9% αποτελεσματικό.Αντιθέτως, το αντισυλληπτικό χάπι είναι κατά 91% αποτελεσματικό.
 
Η πρώτη πρώην σύζυγος του Αμερικανού προέδρου είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες ότι μεγάλωσε τα τρία παιδιά τους εντελώς μόνη της, κάτι που έχει παραδεχτεί και ο ίδιος.

 
Η Ιβάνα χώρισε τον μελλοντικό πρόεδρο το 1992 μετά από 16 χρόνια γάμου. Τώρα ο Ντόναλντ Τζούνιορ είναι 39 ετών, ενώ η Ιβάνκα είναι 36 και ο Έρικ 33 ετών. "Τα μεγάλωσα μόνη μου επειδή ο Ντόναλντ ήταν πάντα απασχολημένος με το να κλείνει συμφωνίες” πρόσθεσε η Ιβάνα Τραμπ, τονίζοντας ότι τα παιδιά άρχισαν να έχουν σχέσεις με τον πατέρα τους μετά από τα 21 τους χρόνια γιατί δεν είχε τίποτα να τους πει όσο ήταν πιο νέα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης