Βρετανία: Κέρδη 500 εκατ. λίρες από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαργκλ!

Βρετανία: Κέρδη 500 εκατ. λίρες από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαργκλ!

Το «φαινόμενο Μέγκαν» αναμένεται να ξεπεράσει το «φαινόμενο Κέιτ», καθώς ο γάμος της Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμς είχε αποφέρει κέρδη 390 εκατ. λίρες

Βρετανία: Κέρδη 500 εκατ. λίρες από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαργκλ!
Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαργκλ δεν αποτελεί πλέον ένα κορυφαίο κοινωνικό γεγονός στη Βρετανία, καθώς εξελίσσεται εξίσου σε κορυφαίο γεγονός για τη βρετανική οικονομία. Και αυτό διότι, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, η... ατραξιόν του πριγκιπικού γάμου, θα αποφέρει τουλάχιστον 500 εκατ. λίρες κέρδη στη Βρετανία!

Στις αρμόδιες βρετανικές υπηρεσίες έχει παρατηρηθεί μία ραγδαία αύξηση των αιτήσεων για τουριστική βίζα. Αιτήσεις που σχετίζονται με τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαργκλ, καθώς χιλιάδες άνθρωποι σε όλον τον κόσμο, επιθυμούν να βιώσουν από κοντά το κλίμα στο Νησί εκείνο το διάστημα και την όλη φανταχτερή διαδικασία που προβλέπεται.

Ήδη, υπάρχει μεγάλο ρεύμα υπέρ της Μέγκαν Μαργκλ, καθώς το φαινόμενο «Meghan effect» έχει τονώσει καθοριστικά τις πωλήσεις των προϊόντων που λανσάρει η κοπέλα που σε λίγους μήνες θα μπει και επισήμως στη βρετανική βασιλική οικογένεια. Χαρακτηριστικό της παράνοιας που επικρατεί, είναι το γεγονός ότι το αντίστοιχο «Kate effect», δηλαδή η επιρροή στη μόδα της Κέιτ Μίντλετον, απέφερε στη βρετανική οικονομία τουλάχιστον 200 εκατ. λίρες κέρδη.

Κλείσιμο
Όπως προβλέπουν οι Βρετανοί, το φαινόμενο Μέγκαν αναμένεται να υπερβεί το φαινόμενο Κέιτ, ο γάμος της οποίας με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ είχε αποφέρει στην οικονομία του Νησιού τουλάχιστον 390 εκατ. λίρες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης