Ο Μαδούρο ανέθεσε τα καθήκοντα του υπουργού Πετρελαίου σε υποστράτηγο!

Ο Μαδούρο ανέθεσε τα καθήκοντα του υπουργού Πετρελαίου σε υποστράτηγο!

Ο Μανουέλ Κεβέδο αναλαμβάνει και πρόεδρος της κρατικής εταιρείας πετρελαίου PDVSA, για να προχωρήσει την «πλήρη αναδιάρθρωση» του ομίλου είπε κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου διαγγέλματός του

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο διόρισε σήμερα τον υποστράτηγο Μανουέλ Κεβέδο πρόεδρο της κρατικής εταιρείας πετρελαίου PDVSA, υποσχόμενος την «πλήρη αναδιάρθρωση» του ομίλου στον απόηχο των αποκαλύψεων υποθέσεων διαφθοράς.

Ο αξιωματικός ανέλαβε επίσης καθήκοντα υπουργού Πετρελαίου, γνωστοποίησε ο επικεφαλής του κράτους της Βενεζουέλας κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου διαγγέλματός του στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο VTV.

Ο Μαδούρο έθεσε ως βασικό στόχο «την αύξηση της παραγωγής» πετρελαίου, που αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 1,9 εκατομμύρια βαρέλια/ημέρα έναντι 2,27 εκατομμυρίων βαρελιών/ημέρα το 2016.

«Θα προχωρήσουμε στην πλήρη αναδιάρθρωση του PDVSA και με αυτή την ανακοίνωση ξεκινά αυτή η αναδιάρθρωση, είπε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας.

Ο Κεβέδο, που είναι υποστράτηγος της εθνοφρουράς, κατείχε έως σήμερα τη θέση του υπουργού Στέγασης. Αντικαθιστά τον Νέλσον Μαρτίνες στην ηγεσία του ομίλου PDVSA και τον Εουλόχιο ντελ Πίνο ως επικεφαλής του υπουργείου Πετρελαίου.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

τχ

Εδώ αναθέσαμε στον Τσίπρα καθήκοντα πρωθυπουργού και στον Πολάκη , τον Κατρούγκαλο και τόσους άλλους καθήκοντα υπουργού και σας κάνει εντύπωση ο Μαδούρο!!!

Μας αντέγραψαν στη Βενεζουέλα

Γιατί βαζεται θαυμαστικό στην είδηση?Στην ευρωπαϊκή χώρα μας ενώ έχουμε τα τελευταία 20 χρόνια το μεγαλύτερο αριθμό πτυχιούχων σε ΑΕΙ, και το μεγαλύτερο διεθνές ποσοστό φοιτητών σε πανεπιστήμια του εξωτερικού ( ΗΠΑ,Αγγλία, Γερμανία,Ιταλία,)η συντηρητική ΝΔ του Καραμανλή δεν έβαλε προεδρο στα Ελληνικά Πετρέλαια τον στρατηγό Ντουβα?? Είχε μετατρέψει στη θητεία του τα μισά στρατόπεδα σε κέντρα εκπαίδευσης για να παρουσιάζονται νεοσύλλεκτοι όλοι στην Ελλάδα εξω από το σπίτι τους.Αυτα τα ηγετικά προσόντα έπρεπε να μεταλαμπαδευτουν και στα ΕΛΠΕ.Να δουν οι ξένοι μάνατζερ τι εστί Βαλκάνια..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης