Δεκαετή κάθειρξη για τον Μανουέλ Νοριέγκα

Δεκαετή κάθειρξη για τον Μανουέλ Νοριέγκα

Ο Νοριέγκα -ο οποίος εκδόθηκε από τις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου έπειτα από 20 χρόνια κράτησης σε φυλακή στο Μαϊάμι για διακίνηση ναρκωτικών- παρουσιάστηκε ενώπιον του πλημμελειοδικείου του Παρισιού για ξέπλυμα χρημάτων στη Γαλλία ύψους περίπου 2,3 εκατ. ευρώ από εμπόριο ναρκωτικών...

Ο Νοριέγα απελάθηκε στη Γαλλία

Την καταδίκη του Μανουέλ Νοριέγκα σε δεκαετή κάθειρξη, την ανώτατη προβλεπόμενη ποινή, ζήτησαν οι εισαγγελείς στη δίκη του πρώην δικτάτορα του Παναμά στο Παρίσι για ξέπλυμα χρήματος από εμπόριο ναρκωτικών.

Ο Νοριέγκα -ο οποίος εκδόθηκε από τις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου έπειτα από 20 χρόνια κράτησης σε φυλακή στο Μαϊάμι για διακίνηση ναρκωτικών- παρουσιάστηκε ενώπιον του πλημμελειοδικείου του Παρισιού για ξέπλυμα χρημάτων στη Γαλλία ύψους περίπου 2,3 εκατ. ευρώ από εμπόριο ναρκωτικών.

Κλείσιμο

«Πρέπει να συγκρατήσουμε την εικόνα μίας τέλεια δομημένης οργάνωσης στα χέρια ενός ανθρώπου και για το συμφέρον ενός ανθρώπου, του Μανουέλ Νοριέγκα» δήλωσε ο εισαγγελέας Μισέλ Μαέ.

«Αυτό το σύστημα επινοήθηκε για το ξέπλυμα χρημάτων από το εμπόριο ναρκωτικών προς όφελος του Νοριέγκα» προσέθεσε.

Η δίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί το βράδυ της Τετάρτης και η ετυμηγορία του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί το φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης