Αστακοί γίγαντες σε ακτή της Βόρειας Ουαλίας

Αστακοί γίγαντες σε ακτή της Βόρειας Ουαλίας

Υπολογίζεται ότι ξεπερνά το 1,5 μέτρο μήκος και είναι τουλάχιστον 50 ετών

Μυστήριο που αναζητά το συντομότερο μία απάντηση, καλύπτει την εμφάνιση γιγαντιαίων δαγκάνων αστακών σε ακτή της Βορείου Ουαλίας, οι οποίες εντοπίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα. Αμέσως κινητοποιήθηκε επιστημονική ομάδα, η οποία αναζητά και άλλα στοιχεία, καθώς, με βάση τα ευρήματα, ο αστακός που «αναζητείται» είναι πιθανόν να αγγίζει το 1,5 μέτρο σε μήκος.

Οι γιγαντιαίες δαγκάνες εντοπίστηκαν από ντόπιους κατοίκους στην ακτή Anglesey. Η μία δαγκάνα ξεπερνά σε μήκος τα 40 εκατοστά, υπερβαίνοντας σε μέγεθος ακόμα και ολόκληρο αστακό.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το συγκεκριμένο δείγμα είναι πιθανόν να έχει φτάσει στο συγκεκριμένο μέγεθος, αν κατάφερε να ζήσει για διάστημα σχεδόν 50 χρόνων.

Από τους υπολογισμούς που έγιναν, θα πρέπει να είναι τρεις φορές πάνω από το μέσο όρο των αστακών και φυσικά, ένα εξαιρετικά σπάνιο δείγμα γιγαντιαίου αστακού, για τους οποίους οι γνώσεις των επιστημόνων εμπλουτίζονται συνεχώς.
ΣΧΟΛΙΑ (1)

WTF

Θα είναι στα κάρβουνα....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

springsteen

Ο ρόκερ χαρακτήρισε  «απάνθρωπη» χαρακτήρισε την πρακτική διαχωρισμού των παιδιών παράτυπων μεταναστών από τους γονείς τους, την οποία προβλέπει η νέα μεταναστευτική πολιτική του Αμερικανού προέδρου