Την πρόθεσή του να κλείσει τον τζιχαντιστή του Μανχάταν στις φυλακές του Γκουαντάναμο, εκδήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ
.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρόεδρος, «οπωσδήποτε εξετάζει» το ενδεχόμενο να στείλει τον 29χρονο Ουζμπέκο τρομοκράτη, Σαϊφουλό Χαμπιμπουλάεβιτς Σαΐποφ στο «κολαστήριο» του Γκουαντάναμο, το οποίο οι ΗΠΑ είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες «απενεργοποίησής» του, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.
, στη Νέα Υόρκη, κοντά στο Διεθνές Κέντρο Εμπορίου.
Το μέλος του ISIS προκάλεσε τον θάνατο οκτώ ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 15, εκ των οποίων οι 13 παραμένουν σε νοσηλεία.
O Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αποκάλεσε «κτήνος» τον δράστη της χθεσινής πολύνεκρης επίθεσης στη Νέα Υόρκη, ζητώντας από το Κογκρέσο να τερματίσει άμεσα το πρόγραμμα χορήγησης πράσινων καρτών, μέσω λοταρίας.
«Σήμερα θρηνούμε αυτή την φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση στην Νέα Υόρκη, λίγα μόλις τετράγωνα μακριά από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου», τόνισε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια ενός υπουργικού συμβουλίου στο Λευκό Οίκο.
«Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί, πιο έξυπνοι και πολύ λιγότερο πολιτικά ορθοί», πρόσθεσε.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.