Οι ρομαντικές διακοπές του Αλβάρο με τη σύντροφό του μια ανάσα από την Ελλάδα

Οι ρομαντικές διακοπές του Αλβάρο με τη σύντροφό του μια ανάσα από την Ελλάδα

Ο Βραζιλιάνος αθλητής και η Ντενίζε Σεβέρο, απολαμβάνουν ειδυλλιακές καλοκαιρινές στιγμές στο Κάπρι 

Οι ρομαντικές διακοπές του Αλβάρο με τη σύντροφό του μια ανάσα από την Ελλάδα
Την ώρα που τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Αθηνά Ωνάση, βρήκε νέο έρωτα στα μάτια Ιταλού ιππέα, ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, κάνει ειδυλλιακές διακοπές με την αγαπημένη του παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, μια ανάσα από την Ελλάδα. 

Ο Βραζιλιάνος αθλητής και η Ντενίζε Σεβέρο, απολαμβάνουν ρομαντικές καλοκαιρινές στιγμές στο Κάπρι στη γειτονική Ιταλία. H Ντενίζε, ανεβάζει όμορφες στιγμές στο Instagram της, διαφημίζοντας τον έρωτα της με τον πρώην της Ωνάση. Μάλιστα, δημοσίευσε και μια εικόνα, στην οποία, μαζί, απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα, γράφοντας στη λεζάντα, «Πάντα εσύ! Αγάπη». 



Κλείσιμο
Απο τη μεριά του ο Ντόντα, φαίνεται να είναι πιο συγκρατημένος, καθώς επέλεξε να ανεβάσει από τις ρομαντικές τους διακοπές στην Ιταλία, μόνο ένα στιγμιότυπο. Ο ίδιος μορφάζει, ενώ οδηγεί και η καλή του έχει γείρει κουρασμένη στον ώμο του. «Το τέρας και η ωραία κοιμωμένη»,
έγραψε με χιούμορ στη λεζάντα του. Δημοσιεύματα, θέλουν το ζευγάρι μετά την Ιταλία να επισκέπτεται την Ελλάδα, καθώς ο Βραζιλιάνος θέλει να προκαλέσει την πρώην σύζυγό του Αθηνά Ωνάση, η οποία έχει πολλά χρόνια να επισκεφθεί την πατρίδα του παππού της. 



Δεκαπέντες μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Αθηνά Ωνάση χώρισε με τον Βραζιλιάνο σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. 

Ηταν Μάιος του 2016 όταν το βραζιλιάνικο περιοδικό «Epoca» κυκλοφορούσε με πηχυαίο τίτλο στο πρωτοσέλιδό του για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβαρο Ντε Μιράντα Νέτο ύστερα από 11 χρόνια έγγαμου βίου. Η εξωσυζυγική σχέση που είχε συνάψει ο Ντόντα, ο οποίος μάλιστα πιάστηκε επ’ αυτοφώρω με την ερωμένη του από άνδρα της προσωπικής ασφάλειας της Αθηνάς στο σπίτι τους στη Φλόριντα, ήταν το σκάνδαλο που έκανε τον γύρο των media διεθνώς και έδωσε τη χαριστική βολή στον γάμο τους. Η αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε λίγο καιρό αργότερα η χρυσή κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση σε βελγικό δικαστήριο και η οποία ακόμα εκκρεμεί επιβεβαίωσε τρόπον τινά τα δημοσιεύματα. Είχαν άλλωστε προηγηθεί και οι μάλλον ενοχικές αναρτήσεις του Αλβαρο στα social media, που ήθελε δήθεν να σώσει τον γάμο του με τον μεγάλο έρωτά του και μπλα μπλα μπλα, αλλά προφανώς δεν εισακούστηκε. 

Σήμερα, οι σχέσεις του πρώην αχώριστου ζεύγους είναι ανύπαρκτες και η μόνη μεταξύ τους επικοινωνία γίνεται μέσω δικηγόρων -και αυτή σε κλίμα ψυχροπολεμικό, αφού ο Βραζιλιάνος αναβάτης διεκδικεί εξωφρενικά ποσά που φυσικά η Αθηνά δεν βρίσκει τον λόγο να δώσει. 

Δείτε τις αναρτήσεις της Ντενίζε Σεβέρο από την Ιταλία:









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης