Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με την Μέγκαν Μαρκλ στο Μπάκιγχαμ

Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με την Μέγκαν Μαρκλ στο Μπάκιγχαμ

Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν θα παντρευτεί ο πρίγκιπας Χάρι την σύντροφό του αλλά πότε θα γίνει ο γάμος του Βρετανού γαλαζοαίματου με την Αμερικανίδα ηθοποιό

Η βασίλισσα Ελισάβετ συναντήθηκε με την Μέγκαν Μαρκλ στο Μπάκιγχαμ
«Τσάι και συμπάθεια» την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για την βασίλισσα Ελισάβετ και την σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ. Με μεγάλη διακριτικότητα ένα Ford Galaxy με φιμέ τζάμια πέρασε τις πύλες του Μπάκιγχαμ και ο πρίγκιπας Χάρι μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ οδηγήθηκαν στον πρώτο όροφο του παλατιού, όπου βρίσκεται το προσωπικό σαλόνι της 91χρονης βασίλισσας.

Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε μία ώρα με τον εγγονό της και την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits, η οποία, όπως έγινε γνωστό, εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό για να εγκατασταθεί στη Γηραιά Αλβιόνα και να γίνει πριγκίπισσα.

Το απογευματινό τσάι είναι η αγαπημένη συνήθεια της βασίλισσας και προτιμά να το συνοδεύει με σάντουιτς, φρούτα και κέικ ενώ εκείνη την ώρα τα εγγόνια της έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται μαζί της. Στη συνάντηση της βασίλισσας με τον Χάρι και την Μέγκαν δεν ήταν παρών ο βασιλικός σύζυγος, πρίγκιπας Φίλιππος. 
Κλείσιμο



Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πρόσφατα επιστρέψει από τις θερινές διακοπές της στο Μπάλμοραλ της Σκωτίας και καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι όταν την είχε επισκεφθεί στη Σκωτία της είχε ζητήσει να γνωρίσει την 36χρονη ηθοποιό, η οποία έχει χωρίσει από τον πρώτο σύζυγό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου ζει ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την οικογένειά του. Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου βάλει «βέρα στο δεξί» στην σύντροφο του, αλλά πότε αυτό θα συμβεί.



Το λαμπερό ζευγάρι είναι μαζί 18 μήνες και για αρκετό διάστημα προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση έγινε στους Αγώνες Invictus Games, στο Τορόντο στις 25 Σεπτεμβρίου και η παρουσία της μητέρας της ηθοποιού μαζί με το ζευγάρι στις κερκίδες των επισήμων δεν άφησε καμία αμφιβολία πως ο Βρετανός γαλαζοαίματος θέλει να κάνει την «πριγκίπισσα της καρδιάς του», πριγκίπισσα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης